23948sdkhjf

Digitale nøkler åpner for enklere hjemlevering

Easy2You har innledet et samarbeid med Unloc som lager digitale nøkler til norske hjem.

Trygt og enkelt: Snart er det slutt på å sitte hjemme og vente på en pakke som skal leveres, påstår Easy2You i en pressemelding. Med Unlocs digitale låser er det like enkelt å dele en nøkkel som det er å sende en tekstmelding og budet kan slippes inn med et enkelt tastetrykk. Sammenligne tmed vanlige nøkler hevdes systemet også å være sikrere enn vanlige nøkler – nøkkelen er tidsavgrenset og slettes etter bruk, og alle besøk/leveringer loggføres.

Fordel for begge parter

– Netthandelen øker eksplosivt, og forbrukerne krever hjemlevering på enklest mulige måte. Vi er derfor åpne for gode metoder som effektiviserer hjemleveringen. Våre bud har derfor testet denne løsningen, med svært godt resultat. Mottakerne slipper å vente på budet og vi sparer tid. Vi gleder oss derfor over å kunne ta dette i bruk for alvor om kort tid, sier Espen Slyngstad, daglig leder i Easy2You.

De digitale nøklene skreddersys i budenes arbeidsverktøy som en digital rutebok på mobilen. Døren åpnes med et enkelt tastetrykk. Dermed kan budet fokusere på å levere effektivt i stedet for å måtte administrere vanlige nøkler eller håndtere bomturer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156