23948sdkhjf

Top-Toy får ny lekegrind

Den nye lekegrinden på det nordiske sentrallageret til Top-Toy utenfor København vil romme 35.000 kasser og 60 roboter. Men det er bare starten.

Top-Toy A/S er Nordens ledende leverandør av leker og barneprodukter med nær 300 butikker i de to kjedene BR og TOYS"R"US.

Selskapet har valgt Swisslog som partner for sitt nye automatiserte e-handels- og distribusjonslager i Greve, rett utenfor København.

Flerkanalstrategi

– Investeringen er et ledd i vårt arbeid med å virkeliggjøre vår flerkanalstrategi og dermed tilby en bedre kundeopplevelse ved å integrere og effektivisere vareflyten, sier Jens Hansen, COO Top-Toy.

Hjertet i det nye anlegget er en AutoStore-løsning som integreres med automatisert baneteknologi, ergonomiske arbeidsstasjoner for effektiv plukking og pakking, automatiske emballasjeløsninger, internleveranser og returhåndtering. Hele prosessen er datadrevet og styres av Swisslogs wms SynQ i kombinasjon med Top-Toys eget wms.

I den første fasen skal det installeres en AutoStore som består av ca. 35.000 kasser og bli betjent av 60 roboter. Anlegget skal dimensjoneres slik at det kan håndtere opptil 100.000 kasser med 150 roboter.

– På et hardt konkurranseutsatt marked er vi ekstremt glade og stolte over å ha fått tilliten det innebærer å bli Top-Toys automatiseringspartner, sier Lars Hultén, adm. direktør for Swisslog Norden.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156