23948sdkhjf

Satser målrettet i Norge

SpaceInvader etablerer seg i Norge. Christian Gulbrandsen er ansatt som Country Manager.

Danske SpaceInvader har utviklet, patentert og lansert et fleksibelt transportsystem, som gjør det mulig å dobbeltstable paller og dermed øke fyllingsgraden i lasterommet på lastebiler. Løsningen består av et 120 cm aluminiumstativ, som settes inn i bunnen på hver side av en EUR-pall, og dermed gjør det mulig å stable flere paller sikkert over hverandre.

Etter en vellykket test som påviste 20 prosent besparelse av transportkostnadene og en tilsvarende CO2-reduksjon, benytter ASKO allerede løsningen på flere av sine lagre.

SpaceInvader satser nå målrettet i Norge og etablerer seg på Østlandet hvor selskapet har vekket oppsikt med sitt plassoptimeringssystem som bidrar til at brukerne kan spare tusenvis av kroner og oppnå en grønnere profil med løsningen. Christian Gulbrandsen (38) har tiltrådt som ny nasjonal sjef for å sikre virksomhetens vekst i det norske markedet.

Fra utfordring til oppfinnelse

Christian Gulbrandsen har arbeidet i det meste av logistikkjeden og har erfaring fra både detalj-, grossist-, og distribusjonsleddet, særlig innen mat- og dagligvaresektoren. Christian kommer senest fra en stilling som salgssjef i Scandza salg AS.

Han er imidlertid ikke ny i SpaceInvader-sammenheng der han har vært med på sidelinjen i lengre tid. Med sin bakgrunn i logistikk utfordret Christian sin danske svoger, smed og arkitekt Jesper Rølund, å utvikle en løsning som kunne optimere fraktkapasiteten på lastebiler. Den utfordringen tok Jesper på seg, patenterte og utviklet SpaceInvader-stativet og grunnla virksomheten SpaceInvader i 2015. Gulbrandsen har siden vært med å utvikle, og markedsteste SpaceInvader, blant annet sammen med ASKO og som butikksjef i KIWI.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078