23948sdkhjf

Raskere helt hjem

Helthjem satser sterkt på pakkedistribusjon. Nå har de tatt i bruk systemet Ongoing Warehouse.

Helthjem-nettverket har siden 2013 levert pakker hjem i postkassen og på dørmatten. Helthjem leverer daglig 1,3 millioner enheter hjem til norske husstander, for flere hundre ulike nettbutikker.

– Vi har spesialisert oss på å distribuere produkter helt hjem, og satser nå sterkt på pakkedistribusjon. For å støtte vår 3PL-virksomhet har vi i høst implementert det webbaserte lagerstyringssystemet Ongoing Warehouse i våre warehouse-lokasjoner rundt Norge, sier Fredrik Stavik, forretningsutvikler i Helthjem Netthandel AS.

Komplett oversikt

Kunder er for eksempel Altibox som sender sine produkter via Helthjem etter hvert som bestillinger kommer inn. Altibox kan dermed levere sine produkter raskere og minst seks ganger i uken. Helthjem har også en returservice for de gamle produktene.

– Ongoing Warehouse gir oss en oversikt over balansen på alle lagre i et system og vi kan levere fra det som er nærmest kunden. Kundene våre har de samme artiklene på alle våre lagerlokasjoner, noe som gjør det mulig for oss å levere svært hurtig. Bestiller kunder før 21:00 er det levert før 07:00. Vi mener dette er fremtidens distribusjon, fortsetter Fredrik Stavik.

Han legger til at Helthjem setter pris på sømløs systemintegrasjon og derfor bruker Ongoing Warehouse sitt API til å gjøre koblinger til sine andre systemer, som for eksempel transportadministrasjon.

Mange brukere

Siden Ongoing Warehouse er skybasert kan også Helthjems kunder bruke systemet.

– De har tilgang til varelageret sitt til enhver tid og kan for eksempel få informasjon om blant annet lagerbeholdning, statistikk, pakkesporing og mer. Med Ongoings skybaserte lagerstyringssystem forbedrer vi vårt tilbud overfor våre kunder ytterligere sier Fredrik Stavik.

Ongoing Warehouse er spesielt utviklet for tredjepartslogistikk og lagerhotell. Det benyttes av rundt 240 aktører innen tredjepartslogistikk i Norden og totalt kjøres vareflyten for omtrent 3000 bedrifter i systemet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062