23948sdkhjf

AutoStore i finsk produksjon

Nordic Lights går til anskaffelse av et AutoStoreanlegg som også skal benyttes til komponentforsyning til en monteringslinje.

Finske Herrmans forretningsområde Nordic Lights er en global markedsleder innen arbeids- og kjøretøysbelysning for blant annet gruveindustri, produksjonsindustri, skogbruk og landbruk. Sammen med Swisslog skal Nordic Lights nå optimere sin lager- og komponenthåndtering med robotløsningen AutoStore.

Økt produksjonskapasitet

– Gjennom vår nye automasjonsløsning kan vi produsere en million plukklinjer per år. Vår AutoStoreløsning vil lagre og hente komponentene mer effektivt, raskere og med høyere kvalitet og fleksibilitet. Resultatet blir en kraftig økt produksjonskapasitet, god kvalitet, bedre arbeidsmiljø og bedre service overfor våre kunder, sier Tomas Skott, Director Supply Chain & Production i Nordic Lights.

Tradisjonelt har selskapet møtt økende etterspørsel med å bygge ut lageret og håndtere de økende volumene med enda mer manuell håndtering. I de senere årene har markedet gjennomgått en teknologisk omskiftning, der LED-teknologien erstatter Halogen, og dette har økt etterspørselen på markedet og akselerert behovet for en moderne, kompakt håndteringsløsning som gir en god fremtidig vekstkapasitet.

Nyskapende

Bruken av en AutoStore-løsning for å optimere og effektivisere komponentforsyningen til en monteringslinje er ifølge en pressemelding fra Swisslog både nyskapende og unik. Nordic Lights er også det første selskapet i Finland som investerer i et AutoStore-anlegg. Det vil bestå av 33.000 lagringsposisjoner/kasser, to innlagringsstasjoner og tre plukkstasjoner.

Ledende integratør

Swisslog var en av de første AutoStore-integratørene, med et partnerskap som startet i 2009. I dag har selskapet solgt mer enn 130 AutoStore-prosjekter i 19 land og 124 av disse systemene er allerede implementert. I pressemeldingen heter det at Swisslog - etter nesten ti år med vellykket implementering av AutoStore-løsninger - har fått uvurderlig erfaring med å utforme, utvikle og implementere systemet. Swisslog har implementert både verdens største AutoStore-system med 361.000 kasser og verdens minste med kun 1.000 kasser.

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078