23948sdkhjf

Trondheim får et av de mest moderne MAN-verksteder i Europa

- Dette blir Midt-Norges mest moderne lastebil- og bussverksted når det står ferdig, sier prosjektlederen.

Nylig ble det første spadetaket tatt i forbindelse med MAN Truck & Bus sitt nye verksted i Trondheim. Det skriver MAN selv i en pressemelding.

Det blir ikke et hvilket-som-helst anlegg heller. Ifølge administrerende direktør i MAN Truck & Bus Norge AS, Niels-Jørgen Toft Jensen, blir nybygget et av de mest moderne MAN-verkstedet i Europa.

Anlegget etableres på Østre Rosten 111. MAN har inngått en langtidsleiekontrakt med Pento Eiendom AS. Nybygg-prosjektet har vært planlagt internt i lengre tid, og med denne beliggenheten får vi svært god plass og enkel tilkomst, sier han. En ny avkjørsel fra E6 er planlagt 150 meter fra det kommende verkstedet, og det vil ligge plassert blant store grossist- og distribusjonslager og AtB’s bussoppstilling Syd Trondheim.

Tomten er på 14 665 m2, og bygget har en grunnflate på 2874 m2 i tillegg til 682 m2 i andre etasje. Bygget skal bestå av administrasjon og salgsområde, utstillingsrom, to verkstedhaller med 9 løp, inklusive diagnoseløp, vaskehall og lagerområde.

Kollbjørn Sjømark, daglig leder for MAN sitt servicesenter i Trondheim, sier at et nytt bygg er et nødvendig tiltak for at MAN skal kunne møte fremtidens krav og utfordringer i lastebil- og bussegmentet i Midt-Norge.

MAN vil i tillegg i 2018 øke sitt modellspekter med TGE i klasse fra 3,5T. Dagens verksted ligger på Tiller, noen kilometer sør for Trondheim sentrum.

- Dette blir Midt-Norges mest moderne lastebil- og bussverksted når det står ferdig, sier prosjektleder fra entreprenøren HENT, John Olaf Solstad.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11