23948sdkhjf

Setra til Bertel. O. Steen

Mange har varmet stumpen på et Setra-sete. Fremover er det Mercedes-importøren som skal ivareta merket i Norge.

Fra 1. mai i år har Bertel O. Steen fått import- og salgsrettighetene for Setras komplette program.

Setra, som riktignok er et Daimler-produkt, har så langt blitt ivaretatt av RSA bil. Samarbeidet vil løpe de neste to årene også, før avtalen er sluttført. Dermed blir det to aktører som parallelt skal ivareta Setras busskunder her til lands en periode.

Bertel O. Steen AS og Daimler AG har en lang felles forretningshistorie og tradisjon for samarbeid i Norge, skriver Bertel O. Steen i en pressemelding. Selskapet startet med import av Mercedes-Benz i 1929. I dag forvaltes også Daimler-produktene Smart og FUSO av Bertel O. Steen.

- Med denne endringen vil vi øke vår tilstedeværelse av begge merkene - Mercedes-Benz og Setra - i det norske markedet. Vårt mål er å øke vår markedsdekning ytterligere, samt å styrke våre tilbud og tjenester til de norske busskundene sier Ulrich Bastert, ansvarlig for markedsføring, salg og kundeservice hos Daimler Bus. Han er glad for å få en bredere og enda mer komplett produktportefølje.

Setra er et bussmerke med en lang tradisjon. I mer enn 65 år har Setra stått for tur- og langrutebusser. Produktseriene TopClass, ComfortClass og MultiClass produseres hovedsakelig i Neu-Ulm, Tyskland.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078