23948sdkhjf

Transit Custom PHEV : The Met prøver ut plug-in hybrid

Metropolitan Police i London skal prøve ut ladbare hybridvarianter av Ford Transit Custom.

Ford satser nærmere 40 milliarder kroner de neste fem årene i utvikling av i alt 13 nye elektriske modeller. En av disse er Transit Custom PHEV (plug-in hybrid) som er planlagt å komme salg i 2019.

Fra høsten av vil 20 slike bli benyttet til varetransport i hjertet av London. To av dem skal benyttes av skal benyttes av London-politiet; en uniformert som skal benyttes ved trafikkulykker og en varebil som skal benyttes av ett av deres rettsmedisinske team.

Kjører 13 millioner kilometer daglig

Ifølge Ford kjører alle varebilene i London til sammen 13 millioner kilometer på en typisk hverdag, fordelt på hele 280.000 reiser. I rushtiden kjører det rundt 7 000 varebiler i timen i sentrum av den britiske hovedstaden.

Målet med prosjektet er å se hvordan varetransporten kan elektrifiseres i storbyen, og hvilken miljøeffekt dette kan ha. Prosjektet støttes av britiske myndigheter, og i tillegg til The Met, deltar kollektivtransportselskapet Transport for London, British Gas, Clancy Plant og Addison Lee. Testflåten av Clancy Plant vil i hele perioden bli nøye overvåket av et Fordutviklet system. Både de kostnadsmessige, operasjonelle og miljømessige sidene ved bruk av teknologien vil bli nøye undersøkt, blant annet for å lage enda bedre elektrifiserte biler fremover.

KLIKK for alle artikler i Smartlogistikk og systemer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11