23948sdkhjf

Nytt skyttelsystem for håndtering av pall

Etter en vellykket introduksjon av PowerStore på det nordamerikanske markedet, lanserer Swisslog nå det automatiserte skyttelsystemet for pall også i Europa.

PowerStore er et automatisert lagersystem for kompakt og effektiv lagring av paller.

Systemet kan lett installeres i både eksisterende og nye bygg, der antall nivåer tilpasses etter størrelsen på pallene og høyden på bygget. Hver kanal kan lagre opptil 20 paller i dypet.

Produsenten regner med at PowerStore raskt kan komme inn på det europeiske markedet siden de anser systemet å være veldig kostnadseffektiv og gir store ressursbesparelser.

– PowerStore utnytter praktisk talt hver eneste kvadratmeter, hevder Lars Hultén, adm. direktør i Swisslog Norden.

Gode erfaringer i USA

I USA er systemet er tatt i bruk av mellom annet Coca-Cola, vinprodusenten Trinchero, motoroljeprodusenten Amalie og Pepsi Bottling Ventures (PBV).

Sistnevnte er en stor produsent, leverandør og distributør av PepsiCo-drikker, og der økte lagringskapasiteten med hele 60 prosent. Skytler og satellitter brukes for lagring og henting av paller. Vertikale transportører muliggjør slik at skytlene kan brukes på alle nivåer i pallereolen. Hos PBV har PowerStore en kapasitet på 580 inn- og utlagringer per time. I tillegg kan kunder dra nytte av det moderne styringssystemet og den energibesparende driften på grunn av avanserte mekaniske og elektriske komponenter fra en produksjonsprosess som oppfyller ISO 14001 og bygger på et miljøvennlig produktdesign.

PowerStore er en del av Swisslogs produktportefølje som imøtekommer kravene til Industri 4.0. Systemet kan enkelt integreres med selskapets programvareplattform SynQ, eller kombineres med de fleste andre moderne lagerhåndteringssystemene. PowerStore hevdes å være svært fleksibelt og kan også benyttes i fryselagre med temperaturer helt ned til minus 30 grader.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.297