23948sdkhjf

Spilka på kryss og tvers

AS Spilka Industri i Ålesund har tatt i bruk en ny fireveistruck for håndtering av SAPA baskets.

Spilka er en av verdens ledende aktører innen utvikling og produksjon av komplette systemløsninger for utadslående vinduer og vindusdører. Selskapet står blant annet bak Husmorvinduet (H-vinduet) og produktene selges i dag i over 20 land. På sitt nye lager har selskapet tatt i bruk en Hubtex MQ 35 som er levert av Brubakken AS. Fireveistrucken har en løftekapasitet på 3,2 tonn ved lastsenter 900 mm og 3-stegsmasten med demping har en løftehøyde på 7,5 meter. Den er levert komplett, inkludert 48 volts batteri på 930 Ah, fyllestasjon og lader.

Patentert styresystem

Produktsalgssjef Gordon Lindseth i Brubakken opplyser at trucken er utstyrt med førerhuset Q 1000 som gir god plass til fører og god oversikt.

– I tillegg til høydeforvelger med inntil 99 posisjoner er trucken også utstyrt med produsentens patenterte styresystem HX, som gir fører mulighet til å endre kjøreretning uten mellomstopp for å endre posisjon på hjulene. Dette er spesielt fordelaktig ved bruk i lagerbygninger med mange retningsendringer, ved lasting og lossing av lastebiler og ved blokklasting. HX styresystemet reduserer også dekkslitasjen da retningsendring finner sted under kjøring og ikke fra stillestående, forteller Lindseth.

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094