23948sdkhjf

Nye traktorer og rulleflak på Stordbase

NorSea Group AS har gått til anskaffelse av to MAFI terminaltraktorer og fire 100 tonns Seacom rulleflak. Utstyret skal brukes til et rørhåndteringsprosjekt på Stord.

MAFI-traktorene er av typen R 336 og er utstyrt med Jost svingskive med sidetilt og svanehals. Drivlinjen består av en Volvomotor på 210 kW som imøtekommer utslippsnormen Euromot 4F, ZF-kasse med full automatgirfunksjon og Kessler aksler. Traktorene har firehjulstrekk med differensialsperre, luftfjæring på bakaksel og vendbar førerstol.

I likhet med andre MAFI terminaltraktorer som benyttes på forsyningsbaser, opplyser produktsalgssjef Gordon Lindseth hos leverandøren Brubakken AS at også de nye til NorSea er utstyrt med oppbygd førerhytte. Dette gir fører en bedre oversikt over godset man transporterer og området man kjører på.

Både R 332- og R 336-modellen til MAFI leveres nå med en endret styrekonsoll som både gir bedre plass for fører og som innbefatter tiltratt.

Også de fire rulleflakene er levert av Brubakken. De har en kapasitet på 100 tonn og har en plattformstørrelse på 12,3 x 4 meter. Lindseth opplyser at Seacom rulleflak som skal brukes til rørtransport er utstyrt med ståldekke og staker, supersoft kompaktdekk slik at man kan kjøre med noe høyere hastighet over lengre distanser. For å gjøre vedlikeholdet enklere er også smørepunkter for aksling og vippearm lagt ut til rammen.

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094