23948sdkhjf

Nye palletrucker og stablere

STILL har lansert tre nye interntrucker for sittende fører.

Etter fjorårets presentasjon av den nye palletrucken SXH 20 og dobbeltstableren SXD 20, begge for stående fører, lanserer STILL nå tilsvarende modeller for sittende fører. Den nye serien består av palletrucken FXH 20/25 N, dobbeltstableren FXD 20 N og stabletrucken FXV 14/16 N.

Førervennlig

Ifølge produsenten har de nye truckmodellene en ergonomisk utformet førerplass der både setet og den justerbar fotplaten bidrar til å absorbere vibrasjoner slik at føreren kan arbeide uanstrengt. STILLS Joystick STILL 4 Plus oppgis å være spesielt følsom og sikrer intuitiv styring av hydraulikken og den elektriske styringen skal gjøre truckene enkle å kjøre på trange områder. Antallet rattomdreininger som kreves for en 180-graders sving kan velges individuelt. Sikkerheten blir ivaretatt ved at kjørehastigheten blir regulert av både løftehøyde og styrevinkel.

Kraftig motor

De nye truckene er utstyrt med en 24-volts trefase drivmotor på 3 kW som ifølge STILL skal sikre høy ytelse i tillegg til å ha et lavt energiforbruk og kreve lite vedlikehold. Med batterikapasitet på opptil 500 Ah, skal de ha tilstrekkelig energi for flerskiftsoperasjoner. De kan leveres med sideveis batteribytte og truckene er også tilgjengelige med Li-Ion-batterier med kapasiteter fra 205 til 410 Ah.

Artikkelen er en del av vårt tema om Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094