23948sdkhjf

DHL Express: En av verdens beste arbeidsplasser

DHL Express er blitt kåret til den åttende beste multinasjonale arbeidsplassen i verden av sine ansatte.

Listen over verdens beste arbeidsplasser synliggjør hvordan de beste arbeidsgiverne investerer i sine ansatte, hvordan de bygger en motiverende og engasjerende kultur og hvordan de sørger for attraktive utviklingsmuligheter for sine ansatte. Kåringen tar utgangspunkt i en medarbeiderundersøkelse og en kultur-revisjon i regi av Great Place to Work og Fortune.

Stolthetsfølelse

– Det å bli anerkjent med en plassering blant topp 10 i verden gir virkelig en stolthetsfølelse hos alle ansatte i DHL Express. Dette er en bekreftelse på at vår strategi om å sørge for å ha de mest motiverte ansatte fungere, sier Terje Aarbog, adm. direktør i DHL Express Norge, som tidligere i år fikk en sterk fjerdeplass i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser 2017.

– Great Place to Work er en av de aller strengeste akkrediteringsorganene på området, og rangeringen baserer seg blant annet på stemmen til tusenvis av ansatte gjennom en anonym undersøkelse. Vi er dermed spesielt begeistret for å se at vår investering i mennesker og i HR-programmer resulterer i denne fantastiske utmerkelsen.

– DHL Express sysselsetter over 90.000 internasjonale spesialister i mer enn 220 land og territorier rundt om i verden. Vår HR-funksjon spiller derfor en viktig rolle i å fremme en vinnende kultur og sikrer at det globale DHL-nettverket opererer «As One», sier Liv Marit Stern, Head of HR i DHL Express Norge. – Blant annet takket være innovative HR-programmer har vi klart å få kontinuitet i å engasjere og motivere våre ansatte globalt. Å være rangert blant de 8 beste arbeidsplassene i verden er en fantastisk anerkjennelse av dette engasjement-arbeidet, som igjen gir god service for våre kunde, avslutter hun.

Det beste av de beste

– Selskapene på årets liste representerer det beste av de beste. De er i forkant av alle og arbeider for å maksimere potensialet til alle på en måte som er bedre for virksomheten, bedre for de ansatte og bedre for verden», sier Michael Bush, adm. direktør i Great Place to Work.

Over 10 millioner ansatte fra 6.600 selskaper over hele verden deltok i undersøkelsesprosessen for verdens beste arbeidsplassliste. Rangeringen vurderte de ansattes perspektiver på ledelse, organisasjonskultur og tillit. For å være kvalifisert må selskaper tidligere ha blitt listet på minimum fem av de nasjonale Best Workplaces-listene som Great Place to Work utarbeider i 58 land, ha 5.000 ansatte eller mer over hele verden og at minimum 40 prosent av selskapets arbeidsstyrke er basert utenfor hjemlandet.

World's Best Workplaces 2017 Salesforce (USA)Adecco Group (Sveits)SAS Institute (USA)Mars (USA)Natura (Brasil)Abbvie (USA)Belcorp (Peru)DHL Express (Tyskland)Hilton (USA)Stryker (USA)Diageo (UK)Accor (Frankrike)Cadence (USA)Autodesk (USA)Gore (USA)Hyatt (USA)EY (UK)American Express (USA)Cisco (USA)Adobe (USA)Falabella (USA)Hilti (Liechtenstein)Admiral Group (UK)H&M (Sverige)SAP (Tyskland)

Kilde: Great Place to Work

Bestill abonnement på Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109