23948sdkhjf

Bedre transportplanlegging i Norsk Stål

Norsk Stål har tatt i bruk TransFleet TMS

Norsk Stål AS er Norges eldste og største stål- og metalldistributør med en omsetning i 2015 på 1,9 milliarder kroner. Selskapet har avdelinger på 13 steder i Norge med rundt 300 ansatte. Norsk Stål arbeider innen bygg og anlegg, mekanisk industri, skipsmarkedet og offshore.

– Vi ønsket oss et brukervennlig system som kunne gi oss god transportplanlegging tilpasset vår produksjon, sier logistikkdirektør Ole Johnny Blomquist. Han legger til at de også måtte ha et system som kunne gi oss gode rapporter for oppfølgning av fyllingsgrad og leveringspresisjon.

Effektivt planleggingsverktøy

I løpet av året har Norsk Stål tatt i bruk TransFleet TMS for å få et effektivt planleggingsverktøy for sine transportplanleggere rundt omkring i Norge.

– Systemet splitter opp kjøringen i flere strekk slik at de ulike avdelingene kan ta hensyn til hvilke deler av kjøringen som er deres ansvar. Det kreves presis koordinering for at mange involverte skal kunne planlegge deler av kjøringen. Vi har i tillegg samlet all relevant dokumentasjon til sjåfør via ett tastetrykk. TransFleet TMS har innfridd og vi er godt fornøyd med både system og leverandør, sier Blomquist.

Mange gevinster

TransFleet TMS er sømløst knyttet til Microsoft Dynamics NAV og tar hensyn til både produksjonstidspunkter og transportkapasitet.

– Opplegg og rutiner for rapportering av virksomheten knyttet til transport er forenklet og TransFleet TMS kan ta ut avanserte rapporter på en enkel og effektiv måte, sier Jo Are Aslaksen, salgssjef i Locus Logistics.

Han legger til at TransFleet TMS er et standardsystem som har flere hundre brukere rundt om i Norden i dag. Gevinstene som er oppnådd hos kundene er forbedret leveransegrad, forbedret oppfølgning av økonomien, forbedret ruteplanlegging, bedre utnyttelse av transportkapasiteten og riktig kontrollnivå på transportutførelsen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.046