23948sdkhjf

Ny stormønstring til neste år: Transport 2007 utvider konseptet

Transport 2007 utvider konseptetNorges Lastebileier-Forbund, Transportbedriftenes Landsforbund og Norges Varemesse har for lengst samlet troppene og begynt planleggingen av neste års nasjonale transpo...

Transport 2007 utvider konseptet

Norges Lastebileier-Forbund, Transportbedriftenes Landsforbund og Norges Varemesse har for lengst samlet troppene og begynt planleggingen av neste års nasjonale transportevenement. Det er i tiden 10. til 12. mai 2007 at hallene og store deler av uteområdet hos Norges Varemesse på Lillestrøm igjen skal stilles i transportnæringens lys.

- Både personlig kontakt med mange av våre utstillere fra messen i 2004 og brukerundersøkelsene blant utstillere og de besøkende forteller oss om hvilken suksess Transport 2004 var, forteller Trond Andersen, prosjektsjef hos Norges Varemesse.

78 % av utstillerne mente at utstillingen hadde bra eller meget bra besøk, 83 % fikk innfridd sine forventninger til utstillingen mens 82 % hadde hatt kundekontakt som kunne lede til salg/ordre i etterkant av utstillingen.

- Tilbakemeldinger om salg til svært store beløp har det vært mange av. Arrangementet arrangeres med 3 års intervaller, og det gjør nok sitt til at mange besøker utstillingen nettopp med handel for øye. De vil se nyhetene; ta på og prøve, for deretter å handle fortsetter Andersen.

Utvider konseptet

For Transport 2004 tok vi alt tilgjengelig areal i bruk og utstillingen var utsolgt. I og med at vi ønsker å utvide konseptet ytterligere, har vi fått anledning til å benytte areal som ikke tidligere har vært benyttet til utstillingsformål. Vi står derfor godt rustet til å ta imot tidligere og nye utstillere, understreker Andersen.

- Tradisjonelt sett har en stor del av messen bestått av lastebiler og busser, det skal det fortsatt være. I 2004 utvidet vi konseptet med en egen hall med deler og rekvisita. For Transport 2007 ønsker vi å utvide konseptet ytterligere forklarer Andersen.

Satsningsområdene denne gang, i tillegg til de tradisjonelle, er logistikk, transportemballasje, trucker, interntransport, IT/Kommunikasjon, speditører og transportører. Parallelt med messen vil det som vanlig bli avholdt seminarer med faglig innhold for de fleste yrkesgrupper innen transportnæringen.

www.logistikk-ledelse.no © 2006

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063