23948sdkhjf

Cronus lanserer smalgangstruck: Tilbyr Narrow Aisle G3 på det norske markedet

Tilbyr Narrow Aisle G3 på det norske markedetCronus Engineering AS har inngått avtale med engelske Narrow Aisle Ltd om salg av deres særegne gaffeltruck Flexi G3.Det spesielle med G3 er at frontaksel ...

Tilbyr Narrow Aisle G3 på det norske markedet

Cronus Engineering AS har inngått avtale med engelske Narrow Aisle Ltd om salg av deres særegne gaffeltruck Flexi G3.

Det spesielle med G3 er at frontaksel og gaffelvogn sitter på en svingkrans som gjør at man kan arbeide på svært trange områder mellom reoler og på uteområder. I følge Cronus Engineering gir den kunden kombinasjonen av maks lagringsplass og maks fleksibilitet som ikke er mulig med andre typer gaffeltrucker. Videre har den lastekapasitet opp mot 2 tonn og kan leveres med løftehøyde opp mot 12 m.

Narrow Aisle Ltd har i over 30 år produsert utstyr for smalgangshåndtering, og det er blitt levert ca. 2.500 enheter av Flexi i Europa. I 2004 mottok selskapet Fork Lift Truck Associations «Design Achievement Award» for Flexi G3s bidrag til økt håndteringseffektivitet.

Trucken vil bli presentert under Industridagene 19. til 22. september sammen med flere andre nyheter fra Cronus Engineering. Disse er nylig blitt presentert i Logistikk & Ledelse, men vi gjentar kort at det blant annet dreier seg om MAFI MT 25 YT som er en helt ny traktor for havner, terminaler og industri. Likeledes vil Cronus stille ut siste generasjonen av elektriske plattformtrucker av typen MTEP 200 fra MAFI Transportsysteme som blant annet brukes for intern transport innenfor industri, jernbane og ikke minst flyplasser.

www.logistikk-ledelse.no © 2006

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062