23948sdkhjf

Industriens Motemesse 1. - 3. november: Samler rekordmange utstillere

Samler rekordmange utstillereIndustriens Motemesse avholdes på Exporama på Hellerudsletta nord for Oslo 1. - 3. november. Arrangørene TESS, Stiftelsen Tradebroker og LOGMA regner med å nå målet på 110...

Samler rekordmange utstillere

Industriens Motemesse avholdes på Exporama på Hellerudsletta nord for Oslo 1. - 3. november. Arrangørene TESS, Stiftelsen Tradebroker og LOGMA regner med å nå målet på 110 utstillere, og dette vil i så fall være en kraftig økning i forhold til 2003.

Med rekordmange deltagere blir den niende Industriens Motemesse igjen en viktig møteplass og en unik sosial arena for kunder, selgere og leverandører som bygger fremgangsrike nettverk. I år setter Industriens Motemesse fokus på innovasjon og byr på et spennende seminarprogram i samarbeid med Handelshøyskolen BI, deltagelse fra Patentstyret og et relasjonsfokusert sosialt program.

Dr. Madhav Pappu er en hyppig brukt foredragsholder for organisasjoner og private bedrifter. Han snakker gjerne om hele spekteret av temaer fra logistikk og transport, til strategier for distribusjon og styring av forsyningskjeder. Han har gjennomført flere prosjekter innen slike temaer som integrert styring av forsyningskjeder, konkurransestrategier, lagerhold, transport og IT-strategi. Ett av de viktigste prosjektene han har tatt initiativet til, er å etablere RFID Laboratory ved Texas A&M University. Han skal snakke om bruk av RFID-teknologi og om trender innen trådløs teknologi for industriell distribusjon.

Forstyrrende innovasjoner

Det er også forventninger til to seminarer med førsteamanuensis Espen Andersen ved Institutt for strategi og logistikk ved Handelshøyskolen BI. Han skal blant annet forelese om forstyrrende innovasjoner og kundekommunikasjon på internett. Samtidig blir Patentstyret en ny og verdifull deltager, både som utstiller, arrangør av seminarer og som deltager i juryen for DVH-prisen.

SpeedMatch

er en intensiv og effektiv møteform. 10 til 15 minutter er tiden som er til disposisjon for å utveksle informasjon. Resultatet er ofte nye avtaler for utdypende informasjon. I møtene på Exporama treffes eksperter på integrert forsyning, Partnershop, avtaler, systemer, e-handel og hydraulikk. Ekspertene kommer både fra utstillerne og fra TESS.

Faglig oppdatering

Samlingene med faglig oppdatering blir ledet av fagfolk som daglig implementerer nyheter i sitt arbeid. Også utstillere har anledning til å arrangere korte samlinger med oppdatering.

Kathrine Sørland på catwalken

Begrepet «Industriens Motemesse» oppsto da arrangørene med litt glimt i øyet tok i bruk noen av moteindustriens virkemidler for å få til en ny og friskere presentasjon av det som skjer i bransjen. Profesjonelle modeller i profesjonell regi på scenen har gitt mange produkter et nytt løft. Kreativiteten er stor og publikum er rause med applausen. I år er programleder i TV3 og tidligere Miss Norway, Kathrine Sørland, blant modellene.

DVH-prisen

deles ut for åttende gang. Prisen blir gitt til bedrifter, organisasjoner eller enkeltpersoner som har vist kreativ utvikling av produkter og tjenester som bidrar til kostnadsreduksjoner for brukerne. Fokus er satt på innsparing for brukeren og blir vurdert i forhold til levetid, service og vedlikehold, samt bedring innenfor helse, miljø og sikkerhet.

Kveldsmyldring

Industriens Motemesse er på mange måter annerledes enn andre fagmesser. Felles sosiale aktiviteter har stor vekt. At messen i tillegg har tatt i bruk noen av mote- og showbransjens virkemidler for å gi det hele spenst og liv, har bidratt til at interessen er ekstra stor. Den blir også lagt merke til utenom de vanlige fagmiljøene.

Nytt av året er kveldsmyldring på messeområdet med full betjening, det er ekstra motevisning, ekstra servering og «noko attåt». Da kan også de som er opptatt på dagtid få fullt utbytte.

www.logistikk-ledelse.no © 2006

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109