23948sdkhjf

ACT tar grep for fremtiden: Etablerer skandinavisk systemhus

Etablerer skandinavisk systemhusACT Logimark blir sammen med ACT System Skandinavias største totalleverandør av merkemaskiner, datafangst/sporingssystemer og logistikkløsninger til industrien.De stadi...

Etablerer skandinavisk systemhus

ACT Logimark blir sammen med ACT System Skandinavias største totalleverandør av merkemaskiner, datafangst/sporingssystemer og logistikkløsninger til industrien.

De stadig høyere kravene til merking og sporing av varer var foranledningen til etableringen av ACT System Skandinavia AS. Selskapet skal tilby løsninger for små og store bedrifter og har foreløpig tre ansatte på hovedkontoret i Jerikoveien i Oslo og én i Sverige. Det ledes av Jan Erik Evanger (43) som også har eierinteresser i det nye selskapet. Han kommer fra Willett AS hvor han arbeidet i 14 år, hvorav de to siste som daglig leder.

ACT System Skandinavia vil arbeide i tett samarbeid med ACT Logimark som vil ta seg av prosjektering og leveranser av relevante merkemaskiner og sporingssystemer.

superDAGFINN videreutvikles

Det nye selskapet vil videreføre og videreutvikle programvaren superDAGFINN som opprinnelig ble utviklet av Evanger. Den benyttes av over 30 små og store bedrifter i Skandinavia og er en programvare som løser kravene til merking, sporing og logistikkfunksjoner og som kan integreres mot alle økonomi-/ERP-løsninger.

- Første superDAGFINN løsning ble levert allerede i 2000. Etter den tid, har den gjennomgått flere moderniseringer. Løsningen leverer avansert pakkseddel, transportmelding, kan styre alle bedriftens merkemaskiner. Truckscanning og pallregnskap, for å nevne noe, sier Evanger, som legger til at superDAGFINN elektronisk kan spore alle råvarer fra råvareblanding til sluttkunde.

Videre vekst og skarpere fokus

ACT kan vise til en kontinuerlig god utvikling siden selskapet ble etablert for 16 år siden. ACT Logimark - som i 2002 etablerte eget selskap også i Sverige - leverer et omfattende spekter av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing, datafangst og automatisering til produksjonsbedrifter. Totalt sett sysselsetter ACT 25 personer.

- Vår visjon er å bli best innen definerte segmenter i Skandinavia, sier adm. dir. Kjell Erik Mathiesen, som berømmer hele sitt team for topp innsats.

I Norge har ACT Logimark kontorer i Oslo, Trondheim og på Jessheim, og virksomheten her i landet ledes nå av sønnen Morten Mathiesen (35) som har arbeidet i bransjen i mange år. I Sverige er selskapet etablert i Malmö og Norrköping.

ACT Gruppen har som sin visjon å være den ledende leverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing, datafangst og automatisering til definerte segmenter i Skandinavia.

Viktigheten av å holde skarpt fokus innen selskapenes forretningsområder og samtidig utnytte synergieffekten mellom selskapene, ligger bak etableringen av ACT Gruppen som vil bestå av følgende selskaper og aktivitetsområder;

www.logistikk-ledelse.no © 2006

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079