23948sdkhjf

LOGMA: Logistikkprisen 2006 er tildelt Stein Erik Grønland

Logistikkprisen 2006 er tildelt Stein Erik GrønlandStein Erik Grønland, Sitma as, ble tildelt LOGMAs Logistikkpris på Superseminaret.Bidratt til faglige nyvinninger og utvikling innen MA/logistikk:Grø...

Logistikkprisen 2006 er tildelt Stein Erik Grønland

Stein Erik Grønland, Sitma as, ble tildelt LOGMAs Logistikkpris på Superseminaret.

Bidratt til faglige nyvinninger og utvikling innen MA/logistikk:

Grønland har gjennom sitt arbeid som professor ved NHH og BI, sin praktiske konsulent virksomhet og forfatterskap bidratt til å utvikle nye løsninger tilpasset ulike forutsetninger i de ulike bedriftene og bransjer. Han har spesielt bidratt til å få fokus på logistikk som en viktig del av bedriftenes totale «verdensbilde», og hvordan den kan utnyttes til å effektivisere bedriftene.

Bidratt til økt forståelse ved en aktiv markedsføring og spredning av informasjon om MA/logistikk:

Grønland har bidratt aktivt til å arrangere flere konferanser for å spre kunnskap om og øke fokus på logistikk. Han har holdt en rekke presentasjoner, både på LOGMA´s konferanser og på konferanser arrangert av andre. Han har alltid vært velvillig til å bidra med presentasjoner.

Bidratt til økt kompetanse innen MA/logistikk gjennom råd og opplæring:

Sammen med en rekke norske bedrifter har Grønland gjennom aktiv deltakelse i mange forskningsprosjekter bidratt både med faglige råd og økt logistikk-kompetanse hos de deltakende bedriftene. Som nevnt foran har han også holdt en rekke presentasjoner på konferanser, noe som også har bidratt til økt kompetanse om logistikk hos et stort antall bedrifter.

Gjennom sitt arbeid ved NHH og BI har han også bidratt til kompetanseheving i form av undervisning.

Bidratt til betydelige gevinster for bedriften gjennom satsing på MA/logistikk:

Grønland har også vært innleid logistikksjef i NOREMA´s møbelproduksjon, og har der lagt ned et stort arbeid i å utvikle effektiv logistikk som et av de sentrale kriteriene for en konkurransedyktig produksjon i Norge.

Andre bidrag for å styrke MA/logistikkmiljøet i bedrifter, foreninger og institusjoner gjennom satsing på MA/logistikk:

Gjennom aktiv deltakelse og bidrag til ordinær undervisning, etterutdanning og samarbeidsprosjekter med mange bedrifter har Grønland bidratt til et godt logistikkmiljø i mange bedrifter og foreninger. Hans positive innstilling til å stille opp og dele sin kunnskap med andre har også vært et vesentlig bidrag til en bred styrking av logistikkmiljøet i mange sammenhenger.

Hilsen Logistikkpriskomiteen

Et fyldig referat fra Superseminaret kommer i neste utgave ( ).red. anm

www.logistikk-ledelse.no © 2006

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062