23948sdkhjf

Sæter Auto: Satser stadig mer på DAF

Sæter Auto:Satser stadig mer på DAFMed 30.000 assistanser pr. år er Sæter Auto AS i Oslo helt avhengig av materiell som holder. Skandinavias største aktør innen bilberging satser nå stadig mer på DAF....

Sæter Auto:

Satser stadig mer på DAF

Med 30.000 assistanser pr. år er Sæter Auto AS i Oslo helt avhengig av materiell som holder. Skandinavias største aktør innen bilberging satser nå stadig mer på DAF.

- Jeg innrømmer at vi var litt «gærne» da vi gikk nye veier og satset på DAF. Samtidig hadde vi opplevd litt for mye arroganse fra flere andre større importører, og syntes det var på tide å støtte de små, sier disponent Jan Michelsen i Sæter Auto AS som er den klart største aktøren i Viking Redningstjeneste.

Så langt har selskapet bare gode erfaringer med det nye merket. Spesielt trekker Michelsen frem den 6-sylindrede Cumminsmotoren på 250 hk som har et svært gunstig drivstofforbruk tatt i betraktning den tøffe kjøringen bilene har.

Så langt har de ikke hatt driftsforstyrrelser i nevneverdig grad, og har blant annet vært forskånet for fjærbrudd som selskapet har opplevd flere ganger på andre bilmerker. Michelsen fremhever også den tette og god kontakten som er etablert med DAF Norge.

Selskapet har så langt fått 8 DAF´er i stallen og har en niende i bestilling. Påbygget er fra AutoBygg AS på Hamar, og inkluderer blant annet avkjørbart lasteplan og brille, vinsj på både plan og i ramme, støtteben og eksosoppvarmet verktøykasse.

www.dafnorge.no

www.vikingredning.no

www.logistikk-ledelse.no© 2003

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078