23948sdkhjf

Gunnar Rustad inn i Scanias toppledelse

Gunnar Rustad inn i Scanias toppledelseGunnar Rustad (52) er utnevnt til Group Vice President, Sales and Marketing, og får med dette ansvaret for Scanias samlede salg av lastebiler world wide. Han tar...

Gunnar Rustad inn i Scanias toppledelse

Gunnar Rustad (52) er utnevnt til Group Vice President, Sales and Marketing, og får med dette ansvaret for Scanias samlede salg av lastebiler world wide. Han tar samtidig sete i Scanias aller øverste ledelse.

Gunnar Rustad var adm. direktør i Norsk Scania fra 1991 og frem til 1997 da han ble utnevnt som adm. direktør i Scania Deutschland GmbH.

- Det er med stor glede vi ønsker Gunner Rustad velkommen i Scanias øverste ledelse. Han har på en fortjenestefull måte ledet virksomheten på et våre viktigste eksportmarkeder, og løftet Scania til å bli det største eksportmerket med en markedsandel på 10 prosent, sier adm. direktør Leif Östling i en kommentar.

Etter at Scanias Latin-Amerikasjef Jorma Halonen ble headhuntet til Volvo Lastvagnar, har det et en stund versert rykter om at Rustad var aktuell for denne jobben. Med den nye utnevnelsen og plass i Scanias sentrale toppledelse, kan mye tyde på at han nå har hoppet over et naturlig trinn i Scanias karrierestige.

Rustad overtar 1. august etter Urban Erdtman som har blitt utnevnt som ny adm. direktør for Svenska Volkswagen. Selv etterfølges Gunnar Rustad av Johan P. Schlyter som har vært Erdtmans nestkommanderende.

www.logistikk-ledelse.no© 2001

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078