23948sdkhjf

Webinar: Smart Warehousing

Tirsdag 22. september arrangerer ITO PallPack sammen med Element Logic og Consafe Logistics et gratis webinar hvor temaet er «Smart Warehousing».

Under webinaret får man muligheten til å høre om erfaringer andre selskaper har med å optimalisere prosessene innen internlogistikk, automatisering og IT. Foredragsholderne vil dele av sine kunnskaper, visjoner og erfaringer knyttet til endringer i markedet, til teknologi og smarte valg for dagens og fremtidens situasjon.

For å gi deltakerne et mer overordnet perspektiv på hvilken teknologi som kan ligge bak Smart Warehousing, og hva dette kan bringe oss i fremtiden, kommer en av foredragsholderne til å avmystifisere kunstig intelligens og gi praktiske eksempler for hvor vi befinner oss på dette området i dag, skriver arrangørene.

Solide foredragsholdere

Webinaret starter tirsdag 22. september kl. 09:00 og vil pågå til kl. 11:05. Program:

  • Rolf-Inge Danielsen, Berggård Amundsen: Hvordan tenker du som leder for å dra organisasjonen inn i en lønnsom fremtid? Hvordan tenker en organisasjon på drift og lager for å oppnå konkurransefortrinn nå og i fremtiden? Hvor henter man ut fordeler etter en automatiseringsprosess av lageret?
  • Arve Gøperød, Prime Cargo: Verdikjeden starter hos kunden. Hvordan skape logistikk som skaper merverdi? Supply Chain gjennomgang med fokus på smart warehousing.
  • Marit Rødevand, Strise: Maskinlæring for ledere – en praktisk introduksjon. Maskinlæring kan oppleves som både spennende og skremmende. Vi ser forbi hype og dommedagsprofetier, og skal prøve å avmystifisere maskinlæring.

Mellom disse foredragene vil arrangørene holde korte innlegg:

  • Niklas Poulsen, Element Logic: Myter om automatisering.
  • Andreas Bjørnhaug, Consafe Logistics: Hvorfor er WMS hjernen på lageret?
  • Christian Hagen, ITO PallPack: Automatisering av 3PL og netthandel.

Streames direkte

Webinaret streames direkte, slik at du kan følge det fra din vanlige kontorplass. Det blir ikke tilgjengelig i etterkant, så man må delta når det gjennomføres. Det kreves påmelding for å delta, og i god tid før webinaret vil man motta en link til streaming.

Påmelding og mer informasjon

Nordiske Fagmedier AS vil fra og med 1. september satse hardere på logistikkområdet og i den forbindelse vil vi sende ut et nyhetsbrev i uken, som kun fokuserer på dette området. Meld deg på her.

Artikkelen er en del av vårt tema om Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.086