23948sdkhjf

Transport & Logistikk blir kun digital

Transport & Logistikk 2020 blir kun avviklet som digital konferanse. – Vi arbeider nå med et godt digitalt program som er klart i løpet av kort tid, sier prosjektleder Jo Eirik Frøise.

De siste ukene har som kjent smittetallene økt både i Norge, Norden og mange andre europeiske land. Regjeringen ga fredag 7. august 2020 klare signaler om at de ventede oppmykningene av smittevernreglene ikke vil skje i denne omgang, og begrensningen i antall deltakere på offentlige arrangementer. Det har tidligere vært en forventning om at arrangementer med inntil 500 deltakere vil kunne gjennomføres. Slik blir det dessverre ikke i år, skriver arrangøren i en pressemelding.

 Hensynet til helse går foran

– Styret for Transport & Logistikk har derfor bestemt at vi en avlyser den fysiske delen av Transport & Logistikk 2020, som skulle gjennomføres den 19. og 20. oktober, men vi vil arrangere en digital konferanse. Selv om mange hadde gledet seg til å treffe nye og gamle kollegaer på Gardermoen i oktober, må vi nå se på dette som en mulighet til å skape en ny digital møteplass som er den nye normalen, forteller Jo Eirik Frøise, prosjektleder for Transport & Logistikk.

Han forteller at de forsøkte å drøye i lengste laget med å ta en avgjørelse og viser til at det var en positiv utvikling før sommeren.

– Men med de siste ukers oppblomstring var det viktig å ta avgjørelsen nå. Hensynet til helse vil alltid gå foran. En digital konferanse vil være en erstatning i år, og vi vil satse på å få et program som dekker mange områder innen vår næring. Vi har allerede vært i kontakt med mange av de faglig gode foredragsholdere som vil delta, sier Frøise.

– Vi kommer selvfølgelig til å jobbe mot et enda bedre arrangement og utstilling i 2021. Pandemien har i år satt en stopper for både konferansedeltagere og utstillere som har gledet seg til å treffes på Gardermoen. Men jeg vet at dere har forståelse for dette og håper mange vil også slutte opp den digitale konferansen, avslutter Frøise.

Program og påmelding for den digitale Transport & Logistikk 2020 vil foreligge i løpet av kort tid.

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093