23948sdkhjf

Inngår omfattende rammeavtaler med sykehus-Norge

Multiconsult og LINK arkitektur har inngått landsdekkende rammeavtaler med Sykehusinnkjøp for rådgivende ingeniørtjenester og arkitekturtjenester for sykehus i store deler av Norge.

– Vi er svært fornøyde med at Sykehusinnkjøp og helseforetakene har valgt oss som en av sine viktigste partnere gjennom å tildele konsernet 57 rammeavtaler for rådgivende ingeniørtjenester og arkitektur i hele Norge, sier Rolf Maurseth, markedssjef for Bygg og Eiendom i Multiconsult og LINK arkitektur.

Begge de to selskapene inngår i Multiconsult-gruppen.

Omfattende avtale

Avtalene som nå er inngått gjelder for to år med mulighet for forlengelse. Oppdragsgiver for anskaffelsen er Helse Sør-Øst RHF, Helse Nord RHF og Helse Midt-Norge RHF. Sykehusinnkjøp HF er avtaleforvalter.

– Å skape gode fremtidsrettede sykehus og helsebygg er ett av konsernets viktigste satsingsområder, sier Maurseth. – For å være ledende innen dette området kreves kontinuerlig utvikling og prosjektering både på nye og eksisterende sykehus. Disse rammeavtalen gjør at vi kan ta del i og være med å drive utviklingen innen dette helse feltet i hele landet. Her får vi innsikt i utviklingen, prioriteringene og den tekniske utvikling og de nyeste trender innen helsesektoren. Slik sikrer vi at vi fortsetter å være en komplett og kompetent rådgiver og arkitekt for norske helseforetak i hele landet, fortsetter han.

Rammeavtalen skal dekke små, mellomstore og større prosjekter i alle prosjektfaser, og kan også benyttes ved ombygginger og nybygg. Totalt er Multiconsult tildelt rammeavtaler på 44 deltilbud på 8 forskjellige fag (RIB, RIV, RIE, RIG, PL, BL, SHA koordinator og RIM (Miljørådgivning)), og er evaluert som leverandøren med best kvalitet på samtlige fag. LINK arkitektur er tildelt 13 rammeavtaler på arkitekturtjenester.

I konkurransen ble konsernet blant annet evaluert på hvordan man jobber aktivt for å beholde, tiltrekke og utvikle kompetanse som vil være viktig for sykehusene. Videre hvordan konsernet følger opp oppdragene og sørger for kompetanseoverføring til helseforetakene.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078