23948sdkhjf

Logistic Contractor øker staben i Norge

Espen B. Danielsen har tiltrådt i en nyetablert stilling som Sales and Business Development Manager på Logistic Contractors kontor i Oslo.

Oppdraget er å være salgsansvarlig og bidra til å ytterligere styrke Logistic Contractors posisjon i det norske markedet. Espen B. Danielsen har lang erfaring med hele verdikjeden i eiendomsbransjen fra blant annet DNB, Ferd Eiendom og sist i Bulk Infrastructure for å bygge opp investeringene deres i datasentre.

– Nylig fullførte vi vårt tredje prosjekt i Norge, et anlegg på 55.700 kvm med terminal, lager og kontor for DSV i Vestby. Vi ser at det er stor interesse i markedet for produktet som Logistic Contractor tilbyr, sier Sandu Nylmon, adm. direktør i Logistic Contractors´ norske, danske og finske datterselskaper.

– Med Espen B. Danielsen får vi en person med riktig kompetanse og kontaktnett for vår fortsatte bearbeiding av det norske markedet. Et annet interessant aspekt er Espens erfaring med datahaller, der vi ser enda et annet bruksområde for LCs konsept, fortsetter Nylmon.

Skal rekruttere flere

Espen B. Danielsen sier at Logistic Contractor er inne i en spennende fase i Norge og han ser frem til å være med på den reisen.

– Strukturen i det norske markedet skiller seg noe fra det svenske markedet. Her ser jeg gode muligheter for å kunne bidra med kunnskapen min om å utvikle eiendomsavtaler, uttaler han.

I tillegg til Danielsen er kontoret til Logistic Contractors kontor i Oslo i dag bemannet med en prosjektingeniør og to produksjonsledere.

– Målet er at vi i løpet av høsten også skal ansette en prosjektleder og rekrutteringsarbeidet er i gang, opplyser Sandu Nylmon.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094