23948sdkhjf

Bulk blir ny storeier i Enebakk

Bulk Infrastructure og Mr Pukk AS har sammen inngått avtale med Enebakk kommune om kjøp av to store utviklingstomter på nærmere 500 mål på Gran i Ytre Enebakk.

– Vi er hele tiden på jakt etter tomter som ligger sentralt og har stort utviklingspotensial, så dette området passer perfekt inn i vår portefølje, sier Peder Nærbø, styreformann i Bulk Infrastructure som sammen med Mr Pukk AS står bak kjøpet av tomtene.

Lasse Jørgensen i Mr Pukk AS har mer enn 15 års erfaring med næringstomter i Enebakk og startet i 2016 selv med å kjøpe tomtearealer i kommunen.

– Vi har stor tro på Enebakk som næringsområde og gleder oss stort til å bli med på utviklingen av disse arealene, sier Jørgensen.

Tror på en betydelig økt næringsutvikling i Enebakk

Utviklingstomtene i Enebakk består av to områder, der Gran Ny2 (Kukleiva) er på 73 dekar, hvorav 67 mål er regulert til næring og Gran Ny5 Øst som er på 335 mål, hvorav 151 mål er regulert til næring.

– Vi ser det som strategisk viktig å sikre oss store næringsarealer med denne nærheten til Oslo, og har stor tro på at det blir en betydelig økt næringsutvikling i Enebakk fremover, sier Nærbø.

Har bygget mer enn 400.000 kvm logistikkbygg

Bulk Infrastructure har lang tradisjon med å utvikle næringseiendom. Selskapet har siden 2006 bygget mer enn 400.000 kvadratmeter lager og logistikkbygg, i hovedsak langs E6 mellom Moss og Gardermoen.

Også ordføreren i Enebakk Kommune er veldig fornøyd med avtalen som er inngått mellom kommunen og Bulk Infrastructure.

– Vi er veldig glade for at aktører som Bulk Infrastructure satser på Enebakk kommune. Et av våre mål er å legge til rette for bærekraftig industri i kommunen, og med denne avtalen med Bulk Infrastructure er vi på rett vei, sier ordfører Hans Kristian Solberg i Enebakk Kommune.

Opphav og kilder: Bulk Infrastructure

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094