23948sdkhjf

«Vi har mye spennende på gang»

Helene Norman-Dupuy er blitt ansvarlig for salg av Ivecos vare- og lastebiler i Norge og skal også jobbe med lanseringen av den elektriske lastebilen Nikola.

Helene Norman-Dupuy (47) og har solid erfaring fra salg i ledende posisjoner. Hun har arbeidet som Dealer Business Area Manager hos Volvo Penta, kommunikasjonsdirektør hos DB Schenker, og nå sist kommer hun fra en stilling som direktør for salg og ettermarked hos Cinderella Eco Group AS.

– Jeg gleder meg stort over å bli en del av Ivecos team. Vi har mye spennende på gang. Vi skal fortsette utviklingen av Ivecos biogassbiler hvor vi har en ledende posisjon når det gjelder miljøvennlige gassmotorer på et marked med stadig større fokus på bærekraftig transport, og vi vil fokusere på markedets beste program av varebiler for både gass og diesel. Jeg gleder meg også til å jobbe med den kommende lanseringen av den elektriske lastebilen Nikola, sier Norman-Dupuy.

Moderniserer hovedanlegget i Bærum

Parallelt med at Iveco har ansatt en ny Country Manager i Norge er man i full gang med en nyrenovering av hele hovedanlegget i Bærum

– Vi kommer til å få et toppmoderne fullservice-anlegg for både salg og verksted, og jeg er overbevist om at våre kunder kommer til å sette pris på anlegget, opplyser Norman-Dupuy.

Etter 28 år i Iveco har salgssjef Rolf Eriksen bestemt seg å trekke seg tilbake, men frem til han går av med pensjon ved årsskiftet vil han bistå Helene i hennes nye rolle.

Kilde: Iveco

Artikkelen er en del av vårt tema om Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094