23948sdkhjf

I ekspressfart på Themsen

DHL Express har lansert Londons første leveringstjeneste med elvebåt som tar sikte på å lette trengsel og gi en pålitelig og effektiv måte å transportere leveranser over hele hovedstaden.

Den innovative tjenesten er introdusert som en del av DHLs forpliktelse til å bruke varierte transportformer for å forbedre tilgangen til urbane områder, og er et viktig skritt mot å utforske bruken av elven til småskala godstransport.

Ett av mange tiltak på vei mot nullutstlipp

– I år vil vi investere rundt én milliard euro i infrastrukturen vår for å utvide vårt globale nettverk, og ytterligere forbedre kvaliteten vår, sier John Pearson, adm. direktør i DHL Express. – I tillegg til fornyelse av vår flyflåte og utvidelse av våre huber og gateways, ser vi kontinuerlig etter innovative løsninger. Dette inkluderer også nye transportmåter vi fremmer for å redusere veitrafikk, karbonutslipp og forbedre luftkvaliteten. Elvebåten er en rask, effektiv og pålitelig måte å bruke en for øyeblikket uutnyttet tilgangsvei til London, og det er ett av flere tiltak vi investerer i på vei til nullutslipp i 2050, fortsetter Pearson.

Elektrisk før og etter

Elvebåttjenesten drives av Thames Clippers Logistics. DHL opplyser ikke noe om motoriseringen på båten, men opplyser at pakkene vil bli transportert til med elbiler frem til elvebåten ved Wandsworth Riverside Quarter Pier, før den kaster loss og i høy fart setter kursen mot Bankside Pier for videre levering med sykler.

DHL har allerede bevist effektiviteten av å kombinere land- og vannveier gjennom sitt etablerte kanalleveringsnettverk i Amsterdam og Venezia.

Kilde: DHL Express

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Fjellbeistet: Verdens eneste museums-TBM
May Linn fra Ålgård: - Jeg elsker å være på jobb som yrkessjåfør
Richard Fromreide fra Askøy brakk ryggen, ble yrkessjåfør
Energieffektivitet: Knuser 1.000 tonn i timen på 0,05 liter diesel per tonn
E39 Kristiansand – Mandal: 19 kilometer ny motorvei åpnet
Yanmar: Tre elektriske i 2023
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.094