23948sdkhjf

Ny innkjøps- og logistikksjef i CBK Distribusjon

Richard Pedersen er ansatt som ny innkjøps- og logistikksjef i CBK Distribusjon AS.

CBK er en av Norges ledende distributører av AV-produkter, nettverksutstyr, kabler, komponenter og tilhørende utstyr. Richard Pedersen får ansvaret for å lede og iverksette strategiske logistikk- og innkjøpsaktiviteter i selskapet, samt kontraktsansvar med leverandører.

– Det blir interessant å bidra til å forme innkjøp og sikre gode relasjoner med våre underleverandører fremover. Jeg ser frem til å videreutvikle gode innkjøpsstrategier, rutiner og systemer i samarbeid med de ulike funksjonene i selskapet, sier Pedersen, som trer inn i ledergruppen i CBK Distribusjon.

Han kommer fra stillingen som innkjøpssjef for Plastal og har tidligere jobbet som innkjøpssjef i Agrikjøp og Lilleborg.

– Richard Pedersen har lang og betydelig erfaring med innkjøp og logistikk. I tillegg er han strukturert, og har en god vurderingsevne. Det var dette som var viktig da vi valgte han til denne stillingen, forteller Ole Blom, adm. direktør i CBK Distribusjon.

Severin Aarnes som har hatt stillingen som innkjøps- og logistikksjef går over i stillingen som Commercial Manager. Han vil jobbe med kommersiell ledelse, utvikling og vekst i selskapet. Aarnes vil også få leverandøransvar for utvalgte leverandører og fabrikker.

Effektiv logistikk med AutoStore

I sommer flyttet CBK Distribusjon lageret sitt til Gneisveien på Skedsmokorset. Det er på drøye 3.600 kvm som tilsvarer en tredobling av lagerkapasiteten sammenlignet med det selskapet hadde tidligere på Karihaugen. Her har selskapet også investert i en AutoStore som vil bidra til svært effektivt plukk og distribusjon til kunder over hele landet.

– Høy servicegrad sammen med leveringsdyktighet er en svært viktig faktor i denne bransjen, noe AutoStore vil bidra til, sier Pedersen.

Kilde: CBK Distribusjon

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063