23948sdkhjf

Skidata i skyen

Skidata Scandinavia har valgt en skybasert tollhåndteringsløsning fra Descartes.

Skidata GmbH er en verdensledende leverandør av adgangssystemer og inntektshåndtering knyttet til dette. Her i landet har selskapets løsninger blant annet vært i bruk på Geilo siden 1982 og på Lerkendal Arena siden 2004.

Enklere og mer effektiv

Deres datterselskap Skidata Scandinavia AB velger nå en skybasert tollhåndteringsløsning fra Descartes. Gjennom implementeringen av GCT (Global Customs and Transport) kommer selskapets tollhåndtering til å bli enklere og mer effektiv.

– Vi er svært fornøyde med Descartes GCT-løsning, som fungerer veldig bra etter et vel gjennomført prosjekt. Nå får vi full kontroll over eksportdeklarasjonene og vår tollhåndtering vil nå bli enda mer effektiv ettersom vi ikke lenger trenger å vedlikeholde valutaoppdateringer samt server- og databasehåndtering. Vi kan i stedet bruke den tiden på å hjelpe kundene våre og utvikle virksomheten vår, sier Karen Pettersson, tollansvarlig hos Skidata Scandinavia AB.

Kontinuerlig oppdatering gir full kontroll

Med den nye GCT-løsningen blir Skidatas tollhåndtering ikke bare enklere og mer effektiv. Løsningen sikrer også at all dokumentasjon er oppdatert etter nye og endrede krav fra tollmyndighetene og transportselskapene.

– Vårt mål er at alle våre kunder skal kunne bruke sin tid og energi på ting som virkelig utgjør en forskjell og som utvikler virksomheten. Vi tror at Skidata vil dra stor nytte av denne løsningen, og vi ser frem til å følge deres reise mot en smartere og mer automatisert tollbehandling, sier Lars Persson, salgssjef for Norden hos Descartes.

Opphav: Skidata

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
E-Trans med fem nye Scania: - Tungt terreng og tung last krever sterke trekkvogner
Jan Ove Halsøy: Bransjens våpendrager
Norsk Vann: Nå er tallet 360 milliarder
Nok en driftskontrakt utlyst, nå i Nordfjord
Kronerulling: Historien om de norske bankbussene
Sjåfør: - Han andre som bruker bilen er kort i armene
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.093