23948sdkhjf

ABAX styrker posisjonen som telematikkplattform

ABAX gjør oppkjøp av Automile og sammen skal de danne et ledende nordisk SaaS-selskap som leverandør av telematikk og IoT-tjenester.

ABAX opplyser at det er blitt inngått en avtale der ABAX Sweden AB gjør oppkjøp av Automile Holding AB, en ledende leverandør av telematikk og IoT-løsninger i Norden. Sammen vil de danne et ledende nordisk SaaS-selskap som leverandør av telematikk og IoT-tjenester med over 350.000 abonnement i Europa og USA.

Moderne, åpen og avansert telematikkplattform

Automile har 87.000 abonnenter av sin kjernetjeneste, med kunder i Sverige, Norge, resten av Europa og USA. Gjennom oppkjøpet vil Automile-kunder kunne forbedre sine nåværende løsninger med full tilgang til ABAX globale IoT-nettverk, med en enestående geografisk dekning. Kombinasjonen vil ifølge ABAX tilføre ytterligere innovasjon og verdiøkende tjenester for kunder av begge selskapene.

– Oppkjøpet er et viktig steg for å styrke vår virksomhet samt forbedre vår posisjon i Norden, Europa og globalt ytterligere. Sammen med Automile vil vi være i forkant innen innovasjon med den mest moderne, åpne og avanserte telematikkplattformen, forteller Morten Strand, CEO i ABAX.

Oppkjøpet ventes fullført innen utgangen av oktober.

Kilde: ABAX

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109