23948sdkhjf

Først ute med hjemlevering syv dager i uken

NetOnNets nye tilbud om hjemlevering i helgen utfordrer også samarbeidspartneren Best Transport til å tenke nytt.

Utviklingen av nordmenns handelsvaner har endret seg siden mars, og i takt med dette har nå NetOnNet utvidet sitt leveringstilbud over store deler av Østlandet. Nå tilbyr selskapet syv dagers hjemlevering, noe som betyr at du kan få varene hjem til deg når det passer deg best - inkludert i helgen. Dette er ifølge NetOnNet en del av deres måte å tilpasse leveranser til dagens handelssituasjon.

Mange ønsker helgeleveranse

– En undersøkelse vi nylig har gjennomført viser at nesten hver fjerde nordmann foretrekker å få elektronikkvarer levert hjem på døren i helgen, om de må velge tid i uken. Vi lytter alltid til forbrukeren og vil derfor også tilpasse våre leveranser basert på dette, sier Peter Andersson, norgessjef i NetOnNet.

Undersøkelsen er gjennomført av YouGov på vegne av NetOnNet, og viser at 23 prosent av de spurte foretrekker levering av elektronikkvarer bestilt på nett i helgen, om de må velge en tid i løpet av uken.

Utfordrer Best Transport

NetOnNet samarbeider med flere ulike selskaper for å kunne tilby forskjellige leveringstilbud. Det er gjennom Easy2You, som nå nylig har blitt kjøpt av Best Transport, de nå øker sitt tilbud til å også dekke helgelevering.

– NetOnNet er en ledende utfordrer i det norske elektronikkmarkedet, som har presset prisene og tenkt nytt rundt kombinasjonen av netthandel og butikkhandel. Nå utfordrer de også oss til å tenke nytt når de kjører i gang med hjemleveringer syv dager i uken. Dette er spennende og morsomt. Sammen leverer vi raskt, enkelt og til riktig pris, sier salgs- og markedsdirektør Lasse Myrås i Best Transport.

Kilde: NetOnNet

Artikkelen er en del av vårt tema om Smartlogistikk og systemer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078