23948sdkhjf

Margrethe Bårdsen: Årets unge talent

NHO Logistikk og Transport har kåret Margrethe Bårdsen i DHL Express AS til årets unge talent.

«Det har jeg ikke gjort før, men det klarer jeg sikkert». Heldigvis er det flere enn Pippi som har den innstillingen, og i dag ble det gjort stas på én av dem. På Berger ble i dag ble Margrethe Bårdsen i DHL Express overrasket med både blomster, diplom, en sjekk på 10.000 kroner og stående applaus.

Hvert år inviteres lederne i medlemsbedriftene til NHO Logistikk og Transport å sende inn kandidater som er med i kampen om den gjeve tittelen årets unge talent. Det er ganske vide, men dog gitte kriterier som kandidatene skal oppfylle.

Den første silingen av søknader gjøres av administrasjonen, og tre kandidater stilles inn for hovedstyret som i sin tur tar den endelige avgjørelsen.

Mange verdige vinnere

– Alle kandidater som har vært foreslått i løpet av de siste seks årene ville vært verdige vinnere. Ofte faller valget på den kandidaten som har «det lille ekstra», så det er viktig å få frem dette i søknaden, sier adm. direktør i NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli.

Årets tre kandidater var Pauline Engwall fra Schenker AS, Alnabru, Giedre Pabreziene fra DHL Express AS, Ålesund og Margrethe Bårdsen fra DHL Express AS, Berger.

– Alle tre gjør sine respektive ledere og bedrifter stolte med sitt engasjement og en formidabel arbeidsinnsats. Denne gangen var det Margrethe som trakk det lengste strået, men vi håper jo at det for de to andre er hyggelig å vite at de settes pris på og at deres innsats verdsettes av deres ledere, sier Kjensli.

Kilde: NHO LT

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078