23948sdkhjf

De 11. oktoberdagene livestreamet og fysisk

- Vi gjør selvsagt vår digitale satsing i stor grad pga. den pågående Covid-19 pandemien, men vi tror uansett dette er fremtiden.

Etter et spesielt halvår har ikke Per Fredheim og Fredheim Maskin noe å klage på.

- Det siste halvåret har det egentlig vært fullt trøkk, noe det fortsatt er, forklarer han.

Den 11. utgaven av Fredheims Oktoberdager skulle likevel bli ganske spesiell.

Arrangementet blir limestreamet samtidig som fysisk besøkende kommer for å se på 63 utstilte maskiner til en samlet vekt av 2500 tonn og en verdi av røffly 200 millioner kroner.

På spørsmål fra fagpressen om han heller vil foretrekke slike arrangement til fordel for store anleggsmesser, kan han forsikre om at de fortsatt vil være tilstede på messer, men det er et men.

- Det er dette som er det hensiktmessige for oss, med stor plass til utsilte maksiner og et demoområde hvor man ser det i aksjon.

- Vi gjør selvsagt vår digitale satsing i stor grad pga. den pågående Covid-19 pandemien, men vi tror uansett dette er fremtiden, kommenterer Per Fredheim.

Digital og fysisk

Det er oppsiktsvekkende nok hvor profft alt er lagt opp med smitteværn, digital registrering av alle som besøker utstilling og demoområde.

Men i tillegg kommer innsatsen som er lagt ned i å gjøre arrangementet tilgjengelig for digitalt besøkende. Det arrangeres livestreaming av walkarounds, fabrikkpresentasjoner og utstillinger i tillegg til at en del blir lagt en del ut på sosiale medier.

Egen messe-app

En digital versjon av en messe som dette er ikke vanlig kost, det er den første Anleggsmagasinet har vært vitne til i hvert fall. Fredheim tok også kontakt med en messe-app-utvikler som stusset litt da de hørte at det gjaldt en messe med omtrent 300 besøkende (besøkstallet i fjor).

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157