23948sdkhjf

Bulk og Bulder på Lindeberg

Bulder Verksted vokser og trenger nye lokaler - flytter inn i Bulk Park Lindeberg

NÆRINGSEIENDOM: Bulder Verksted AS er en landsdekkende og merkeuavhengig verkstedskjede. Bulder skrur på alle typer tunge og lette kjøretøy og anleggsmaskiner.

Selskapet vokser og trenger større og mer moderne lokaler. Avdelingen på Berger flytter derfor nå inn i nytt bygg på det nye lager- og logistikkområdet Bulk Park Lindeberg, langs E6 mellom Oslo og Gardermoen.

- Vi ser frem til å kunne flytte inn i helt nye lokaler på Lindeberg, og som ikke minst har en veldig sentral og god beliggenhet som er lett tilgjengelig for våre kunder, sier konsernsjef Roger Langhelle i Bulder Verksted AS. Han understreker at lokasjonen var avgjørende for valget av Bulk Park Lindeberg. - Nå blir det spennende å jobbe videre med dette, fra første spadetak til ferdig bygg er i full drift.

Bulk Park Lindeberg er et av Bulk Infrastructure sine prestisjeprosjekter. Her har selskapet ca. 250 mål som nå bygges ut for en rekke store bedrifter, i hovedsak innen industri og logistikk.

De første selskapene som har flyttet inn til Bulks logistikkpark er Alimenta, Hesselberg, Hydroscand og ETM Øst.

- Vi forventer at leiekontrakter for hele Lindeberg området tegnes i løpet av 2021, opplyser Dag Klem i Bulk Infrastructure. Bulk kjøpte tomteområdet i desember 2016 og har per oktober 2020 signert 6 leieavtaler med totalt ca. 40 000 kvm i leieareal.

Om Bulder:

Bulder Verksted AS har for tiden 11 ulike lokasjoner over hele landet. Foruten verkstedtjenester, selger selskapet også meiselhammere, slitestål samt andre slitedeler og utstyr til anleggsbransjen.

Om Bulk:

Bulk Infrastructure Group er en av landets ledende selskaper innen datasenter, global fiberutbygging og industrieiendom. Selskapet har siden starten i 2006 bygget og utviklet mer enn 400 000 kvadratmeter industribygg.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078