23948sdkhjf

Per holder det han lover

Fredheims oktoberdager blir som lovet enda større med batterinyheter, men digitaliseres og kan live-streames.

- Etter vår mening er det slik en «messe» bør være, forteller Per Fredheim i Fredheim Maskin.

- Vi har i år gjort en kjempesatsing for å gjøre vårt arrangement tilgjengelig også for digitalt besøkende.

For nok en gang braker det løs i Spydeberg med mye og stort utstyr, maskiner i demoproduksjon, kombinasjonen av utendørs og innendørs utstilling, faglige kurs og mange digitale innslag.

Alt er i samsvar med kommunelegen. Det viktigste er at det ikke samles mer enn 200 mennesker på samme sted samtidig. Området er stort og arrangementet går over flere dager, så besøkstallet kan likevel bli hyggelig høyt.

Som lovet

Og som Fredheim lovet i fjor, det står en Keestrack-maskin på tomta hvor dieselmotor er byttet ut med batteri og elmotor.

Batteri + nettstrøm

Med Keestrack-stackeren S5e kan du enten bestille med Deutz-diesel eller batteripakke. Sistnevnte versjon beltes på plass med strøm fra batteriet og kobles til ekstern strøm eller knuser/sorteringsverk. Batteripakka blir ladet opp samtidig som produksjon foregår.

Stiller ut 2500 tonn

Det er bare en av flere nyheter som blir vist.

Fysisk stiller de ut 65 maskiner med samlet vekt på ca 2.500 tonn.

- Oss bekjent har det aldri tidligere vært laget en digital versjon av «anleggsmesse» av dette kaliberet, kommenterer han.

De sørger for flere filmteam og ulike web-kameraer fra ulike «scener» som skal gjøre arrangementet digitalt tilgjengelig i vår messeapp.

Det vil også bli vist digitale innslag fra våre produsenter rundt i verden, kan nevne Belgia, Tsjekkia, Italia, Kina, India, Tyskland, Finland, N.Irland og Sverige.

Leverandørerene Keestrack, Sandvik, Telestack, Rammer, McQuiad, Neuenhauser og KSR Maskin har bidratt med digitalt stoff og «walk arounds».

- Vi gjør selvsagt vår digitale satsing i stor grad pga. den pågående Covid-19 pandemien, men vi tror uansett dette er fremtiden, kommenterer Fredheim.

I år er det er lagt opp til 3 ulike nivåer for våre besøkene:

  1. Fysisk oppmøte ved Fredheims lokaler og demofelt for maksimalt utbytte - både fysisk og digitalt (krever registrering via link)
  2. Følge Oktoberdager via egen messeapp og få tilgang til alle digitale presentasjoner og web-kameraer fra ulike «scener» - dvs. demoområde, utstillingen og fabrikkpresentasjoner. (krever registrering via link)
  3. Deler av arrangementet vil også legges ut på facebook og youtube. (åpent for alle, men med begrensninger i digitalt materiale)

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.14