23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Renta AS

CFO Leif-Martin Drange, er ansatt som ny administrerende direktør i Renta.

CFO Leif-Martin Drange, er ansatt som ny administrerende direktør i Renta. Han tiltrer stillingen 16. oktober 2020 og overtar etter Kato Stien, som gir seg etter syv år i Flexleie / Renta.

Drange kommer fra stillingen som CFO og har jobbet med Flexleie og Renta siden 2002, og som CFO siden Renta kom inn som eiere i 2018.

- Jeg respekterer Kato's avgjørelse, selv om jeg helst ville sett ham fortsette sin suksessrike karriere i Renta. Jeg takker Kato hjertelig for hans gode bidrag til utviklingen av denne gruppen og ønsker ham lykke til i fremtiden. Jeg ønsker også Leif-Martin lykke til med hans nye utfordrende oppgaver, sier Renta konsernsjef Kari Aulasmaa.

Renta har hatt god vekst de siste årene, dette takket være et godt team som sammen nye og innovative digitale løsninger fra Renta, som tar steget mot å bli en fullverdig generalist, skriver Renta selv i pressemeldingen.

Renta satser mot å bli en ledende landsdekkende utleieaktør.

Om Renta:

Flexleie AS ble etablert i 2002 og høsten 2018 ble Flexleie AS kjøpt opp av det finske utleieselskapet Renta Group. Med nye eiere har Flexleie AS, nå Renta AS gått fra å være en liftspesialist til en totalleverandør innen maskin- og utstyrsutleie. Renta AS har i dag 55 ansatte i Norge og har avdelinger i Bergen, Stord, Stavanger, Romerike og Narvik. Renta gruppen med hovedkontor i Vantaa/Helsinki i Finland, driver med utleie i Norge, Sverige, Finland og Polen, med over 750 ansatte fordelt på mer enn 80 avdelinger og en omsetning på ca. 2 MRD NOK.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141