23948sdkhjf

Akershus Traktor: Skal øke salget av Giant

Hymax tegner avtale med Akershus Traktor for salg av Giant minilastere.

Hymax har importert disse maskinene i 10 år og har lykkes svært godt med maskinene gjennom utleieselskaper og generelt i anleggsmarkedet, men har aldri fått skikkelig «sving» på salget mot lanbrukssegmentet.

For å få fart på salget til landbruket er det nå tegnet en avtale med Akershus Traktor som er en del av BRI konsernet.

- Akershus Traktor AS har en svært god markedsposisjon og er representert med verksteder, salg og service i store deler av landet. Dette er vi overbevist om at vi gi synergieffekter for begge selskaper. Deres tilstedeværelse og kunnskap om landbruk og bondens behov har vært avgjørende for valget av samarbeidspartner uttaler Glenn Mellegaard, daglig leder i Hymax AS.

Ole Hveem som er daglig leder i Akershus Traktor AS har stor tro på at Giant maskinene vil være et positivt tilskudd til eksisterende produkt portefølje, og være med å bidra til å gjøre selskapet enda mere attraktivt for vår kunder.

Akershus Traktor AS har pr i dag 15 avdelinger over det ganske land, som sysselsetter 135mennesker. De er forhandler av Valtra taktor i tillegg til en rekke andre produkter fra leverandører som Globus, Pøttinger, Kuhn, Kesla og Holms med flere.

Avtalen omhandler et stort antall maskiner og partene forventer at uttaket av maskiner til landbruk har vel så stort potensialet som anleggsmarkedet på litt sikt.

Hymax og Giant:

Hymax AS er importør av Giant minilastere, som blir produsert i Nederland av selskapet Tobroco.
De leveres i størrelse fra 1 til 6 tonn.
Hymax har importert disse maskinene i 10 år

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.129