23948sdkhjf

Fra Renta til Tunnel Support AS

Ny adm.dir og salgssjef i AMV- og Hæhre & Isachsen Gruppens Tunnel Support AS.

Nå er Kato Stien ansatt som administrernde direktør og Petter Johnsen er ansatt som salgs- og markedssjef i selskapet.

Kato Stien tiltrer 2. november, og han kommer fra stillingen som toppsjef i Renta AS gjennom syv år. Petter Johnsen har også mange års erfaring fra Renta AS som salgssjef samferdsel.

– Jeg mener det er et stort behov for tjenestene vi leverer, og at AMV og Hæhre & Isachsen Gruppen står bak gjør at vi virkelig kan satse stort mot det skandinaviske tunnel- og anleggsmarkedet. Vi skal tilby kvalitetsutstyr, digitaliserte prosesser og kompetanse i en pakke. Allerede fra starten av vil selskapet kunne tilby et bredt utvalg spesialutstyr til bransjen, og betydelige investeringer i nytt utstyr er allerede planlagt. Det vil si at man raskt kan tilby komplette pakker med utstyr til både større og mindre anleggsprosjekter, sier Stien i meldingen.

Petter Johnsen er godt i gang med å kartlegge markedet.

– Dette er et spennende marked og jeg er veldig takknemlig for å være en del av dette i tidlig fase. Jeg er overbevist om at vi gjennom kvalitetsprodukter, kundefokus og innovative løsninger vil bli den foretrukne leverandøren av spesialutstyr til tunnel- og gruvebransjen, sier Petter Johnsen.

Styremedlem i selskapet, Lars Hæhre, som kjenner utfordringene i bransjen gjennom mange år har stor tro på veien videre.

– Store deler av anleggsbransjen står foran nye utfordringer både med tanke på bruk av ny teknologi og innovative løsninger som vil bidra til økt sikkerhet, effektivitet og ikke minst mer bærekraftige løsninger. Og til syvende og sist; for å lykkes med å bygge et fremtidsrettet og lønnsomt selskap er det aller viktigste å ha med seg de riktige menneskene på laget. Og derfor er jeg veldig glad for at vi har fått med oss Kato og Petter, sier Lars Hæhre i meldingen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141