23948sdkhjf

Øker frekvensen mellom Nederland og Norge

1. desember går jomfruturen for Viasesa Shippings rute nummer to fra Moerdijk til Oslofjorden, inkludert Larvik som er lagt inn som en ny havn i selskapets ruter

Dermed utvider Viasesa Shipping AS i Moss en allerede suksessfull rute mellom Nederland og Norge. Den seiler fra Moerdijk på lørdager, med ankomst i Oslo og Moss på mandag og Kristiansand på tirsdag.

Den nye ruten starter seilingen i Rotterdam på mandag, via Moerdijk på tirsdag og med ankomst i Oslo og Larvik på torsdag og Kristiansand på fredag.

Økt etterspørsel

Med lanseringen av den nye ruten imøtekommer Viasea markedets etterspørsel etter kapasitet mellom kontinentet og Norge. To avganger hver uke gjør sjøfrakt fra kontinentet til en enda tøffere konkurrent for gods på vei, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er veldig stolte av å utvide servicen ytterligere, og tilbyr nå høyere frekvens fra Nederland til Norge. Høy kvalitet og forutsigbar service vil fortsatt være vårt hovedfokus. Med ankomst Oslo mandag morgen og torsdag morgen, føler vi oss sikre på at vi kan flytte enda mer last fra vei til sjø, uttaler Morten Pettersen, adm. direktør i Viasea Shipping.

Pålitelig

Viasea er en dedikert shortsea operatør med to hovedmål: å tilby det beste sjøfraktalternativet til godstransport og levere den mest pålitelige shortsea-tjenesten i markedet. Selskapet fremhever i pressemeldingen at det ikke har hatt en eneste dags forsinkelse siden oppstarten i 2016. Forutsigbarhet er også det viktigste målet for den nye servicen.

Kilde: Viasea

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078