23948sdkhjf

Byttet til Tremix

Sigurd Stave Maskin AS starter fra 1. januar opp med salg av maskinprodukter fra svenske Tremix AB.

I siste nummer av AnleggsMagasinet (10-2008) står det at Atlas Copco Anlegg- og Gruveteknikk AS på Langhus skal overta import og salg av de lette Dynapac-produktene. En naturlig utvikling i og med at Dynapac-konsernet i 2007 ble kjøpt opp av Atlas Copco.

I artikkelen sto det at disse produktene de siste fire årene er blitt solgt og markedsført av Sigurd Stave AS.

- Det er noe unøyaktig, og det er kanskje behov for et par presiseringer, forteller Sigurd Stave til tungt.no.

- For det første er det Sigurd Stave Maskin AS vi snakker om. Dessuten har vi solgt Dynapac-produkter i seks år - ikke fire. Vi visste da vi overtok dette agenturet i 2002 at vi ikke ville få beholde det til evig tid. Da var Dynapac eid av et investeringsselskap som var på utkikk etter en kjøper.

- Når det er sagt har vi vært svært godt fornøyd med Dynapac. Vi har hatt glede av Dynapac i alle disse årene og vi ønsker Atlas Copco lykke til videre med disse produktene, sier Sigurd Stave til tungt.no.

Han legger til at Sigurd Stave Maskin AS på tross av finanskrisen - og avviklingen av Dynapac-agenturet nå på tampen av året - legger bak seg sitt beste år noensinne.

Byttehandel

Sigurd Stave Maskin AS har sikret seg en god erstatning for Dynapac-agenturet. Fra nyttår starter maskinimportøren opp med salg og markedsføring av produkter fra svenske Tremix AB. Tremix har et fullsortiment program, fult på høyde med Dynapac, og er i dag også eid av Dynapac. For mer informasjon om Tremix: www.tremix.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.032