23948sdkhjf

NCC vil kjøpe Risa Rock AS

NCC Construction Norge har inngått en intensjonsavtale med Risa-konsernet og ledende ansatte om å overta selskapet Risa Rock AS.

Risa Rock AS er et selskap som har spesialisert seg på utbygging av kraftverk og tunnel. Selskapet ble etablert i 2007.

Intensjonsavtalen er inngått under forutsetning av en nøye gjennomgang av regnskaper og virksomheten, samt godkjennelse av konkurransemyndighetene. Inntil endelig avtale om overtakelse foreligger, vil selskapene drives som selvstendige og uavhengige enheter.

- Risa Rock har en spennende og interessant virksomhet knyttet til utbygging av mindre og mellomstore kraftverk. Selskapet har god kompetanse og er godt rustet utstyrsmessig, og vil utfylle den øvrige virksomheten til NCC Construction innenfor kraftverkutbygging, sier distriktssjef Knut Liavaag i NCC Construction, distrikt Underjord.

- Vi er glade for at de arbeidsplassene og den kompetansen vi har vært med å bygge opp gjennom to år blir en del av en stor og viktig aktør som NCC Construction, kommenterer konsernsjef Astor Nyborg.

Risa Rock AS er et selskap i Risa-konsernet, som er et entreprenørkonsern med base i Rogaland.

I fjor opplevde Risa-konsernet et svakt årsresultat, men konsernet med hovedkontor på Nærbø hevder at man i år har klart å snu trenden. Konsernregnskapet pr. 30. juni viste et driftsresultat på 33 mill. kroner mot et driftsresultat for hele fjoråret på 23,4 mill. kroner

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.173