23948sdkhjf

Veidekke bygger ny motorveiparsell ved Stockholm

Veidekke Entreprenad AB, region Anläggning Öst, har fått i oppdrag av Vägverket å bygge ny motorveiparsell med tilhørende flerplanskryss ved Rinkeby. Oppdraget, som har en verdi på SEK 319 millioner, er en del av Vägverkets arbeid med E18, Stockholms vestre innfartsåre.

Veistrekningen mellom Hjulsta og Kista er i dag ulykkesbelastet, og veiens dårlige kapasitet fører til lange køer i rushtrafikken. På enkelte steder av veistrekningen er det registrert så mange som 50 000 kjøretøyer i døgnet.

Arbeidet med det nye krysset ved Rinkeby starter i januar 2010 og fullføres i 2013. Oppdraget omfatter grunn- og brobyggingsarbeider og utføres på og ved siden av eksisterende E18 og berørte veier i anleggsområdet.

- Vi er svært glad for oppdraget! Vi har tidligere i år fått Vägverkets tillit med forberedende arbeid for å muliggjøre ombyggingen av nåværende E18 mellom Hjulsta og Rinkeby. Når vi nå får flere oppdrag i den omfattende opprustningen av veistrekningen er gledelig og må betraktes som et bevis på at Vägverket har tiltro til oss som entreprenør, sier avdelingsleder Marcus Nilsson.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063