23948sdkhjf

Ny feiemaskin fra Schmidt

Mindre støy og slitasje. Bedre økonomi og ny førerhytte. Det meste er fornyet på Swingo 200+.

På den nye SWINGO 200+, som vil etterfølge SWINGO 200 fra og med januar 2011, har ingeniørene hos Schmidt Winterdienst- und Kommunaltechnik GmbH utviklet et komplett nytt sugemunnstykke som ifølge en pressemelding fra produsenten ikke har noen dødpunkter. - Det finnes ikke noe sted i sugemunnstykket hvor man ikke har full sugeeffekt, forklarer produktansvarlig Thomas Stoll i en pressemelding full av superlativer for den nye maskinen.

Mindre støy og redusert drivstoff forbruk

SWINGO 200+ har en topp moderne, drivstoff optimalisert Euro 5 Common Rail diesel motor med integrert partikkel filter system. Utstyrt med full støyreduserende pakke, holder 2-kubikks feiemaskinen seg under en grense på 99dB(A). Dermed er det tillatt å benytte den til feiing døgnet rundt, selv i boligområder.

Sikkerhet og effektivitet

En fundamental grunnidé ved redesignet på SWINGO 200+ var å øke effektiviteten og bedre sikkerheten. Dette gjelder f.eks førersetet som er standard utstyrt med korsryggstøtte. Passasjersetet har også blitt forbedret. Spesielt ved lange transportstrekninger eller lange arbeidsøkter, har dette stor betydning for arbeidet og helsen til sjåførene.

Ny førerhytte

I utgangspunktet har hele førerhytten, som er fjærende montert og støysvak, gjennomgått en fornyelse. Lysarrangementet har fått en moderne utforming ved at arbeids og fjernlys er montert over frontruten, noe som sørger for bedre opplysing av arbeidsområdet. Nærlys og blinklys er integrert i hyttesøylene slik at utsikten blir bedre og gir designet et dynamisk uttrykk og feiemaskinen et moderne utsende.

Multifunksjonsratt er standard

Ingeniørene har brukt mye tid på interiøret i den nye hytten: "Den har blitt fullstendig gjort om ved hjelp av eksterne industri designere". Etablerte løsninger har blitt integrert igjen på en ny måte, men også mange nye endringer er kommet, både i liten og stor skala: for eksempel har designerne laget mange muligheter for oppbevaring i hytten. Alt fra oppbevaring av drikke, arbeidsordre, lommebok eller dokumenter - alt på en sikker plass. Den justerbare rattsøylen med multifunksjonsratt er en annen nyhet. Den har alle de viktigste betjeningselementene på en sentral plass slik at man ikke trenger å fjerne hendene fra rattet. Dette innkludere f.eks. blinklys, cruisekontroll, giring etc..

Klimaanlegg og god utsikt

Standard utstyret på SWINGO 200+ inneholder et klimaanlegg. Når hytten ble redisignet, ble ventilasjonssystemet optimalisert med hensyn på luftsirkulasjon. Duggede ruter blir dermed klare i løpet av kort tid. Schmidt har lagt stor vekt på god sikt for sjåføren. Store glassflater på alle sider sikrer fri sikt til området det arbeides på, både til begge sider samt fremover i kjøreretningen.

Spesielt tilpasset feiing av parkeringshus

Det omfattende utstyrsnivået på SWINGO 200+ inkluderer hydro-pneumatisk fjæring. Dette gjør det mulig å senke chassiset under feiing med opptil fem centimeter, slik at den kompakte 2-m3 feiemaskinen også kan komme inn i lave parkeringshus uten problemer. En annen fordel: fjæring justerer seg automatisk ved heving og senking. "Dette sparer vedlikeholdskostnader og øker antall driftstimer", forklarer Stoll .

En nøkkel er nok

Schmidt har innført systemet med bare en nøkkel på sine feiemaskiner. Istedenfor for å bruke tre forskjellige nøkler til tenningslås, dørlås og tanklokk, kan nå en nøkkel benyttes til alle lås på feiemaskinen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.068