23948sdkhjf

Ny femtonner fra Komatsu

Den første minigraveren allerede på plass i Norge.

Komatsu har supplert sin MR-3-serie med en ny femtonner, PC55MR-3. Driftsvekta er fra 5280 til 5350 kilo og maskinen er utstyrt med en Komatsu 4D88E-6 motor som tilfredsstiller utslippskravene i Steg IIIA.

Selv med sin kompakte størrelse byr PC55MR-3 på svært god komfort, heter det i pressemeldingen fra Komatsu. Den romslige førerhytten ble laget med spesiell vekt på detaljer. Arbeidsmiljøet er stille og komfortabelt. Spesiell oppmerksomhet ble rettet mot ergonomi og styresystemet (PPC controls). Som tilleggsutstyr leveres et effektivt aircondition- og ventilasjonssystem som garanterer optimal temperaturkontroll.

PC55MR-3 kan leveres både med kort og lang stikke, hytte/ikke hytte, samt forskjellige beltealternativer.

PC55MR-3 leveres med Komatsus CLSS hydraulikksystem som gir topp ytelse og maks kontroll og bidrar til å gjøre maskinen både svært produktiv og lett å operere. For å gjøre det ekstra behagelig for føreren bidrar en ny valgfri fingertipp-kontroll til å gjøre jobben enda lettere. Oljemengden lar seg lett justere via en monitor fra førersetet. Også tilgjengelig, hvis ønsket, er et system som reduserer motorens turtall til et minimum hvis kontrollspakene blir stående i nøytral posisjon mer enn noen få sekunder.

Komatsu har designet PC55MR-3 slik at den skal være lett å vedlikeholde. Alle periodesjekkpunkter er enkle å komme til under dekslene. Ved særskilt vedlikehold kan én person lett tilte hytta bakover. Serviceintervallene mellom de mest vanlige vedlikeholdsoppgavene, slik som smøring og oljeskift, er økt til 500 timer.

PC55MR-3 leveres med KOMTRAX (Komatsu's Satelitte Monitoring System) som standard. Maskindata er lett tilgjengelige via internett og gir eiere eller flåtestyrere anledning til å overvåke plassering av maskinene, drift og servicebehov.

Hesselberg Maskin AS er importør av Komatsu både i Norge og Sverige og den første PC55MR-3 er allerede kommet til Økern.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047