23948sdkhjf

Nyinvesteringer hos maskinutleier

Ekspert Maskinutleie AS har i løpet av kort tid investert i mange nye maskiner og de fleste kommer fra én og samme leverandør.

Ekspert Maskinutleie AS som har hovedkontor på Langhus i Akershus, har siden starten i 1998 utviklet seg til å bli et av Norges største utleieselskaper som har basert seg på maskiner for masseforflytning.

Det som startet med fire utleiemaskiner er i dag blitt til et utleieselskap med rundt 300 utleieobjekter. Selskapet teller åtte ansatte, fordelt på avdelingene på Langhus og i Bærum.

- Året i år har så langt vært veldig bra og vi har måttet investere i nye maskiner for å dekke opp for etterspørselen, sier daglig leder Kjell Sæter. Selskapet har nylig fått overlevert de siste maskinene av en totalordre på 25 minigravere fra Kubota, fra den minste på 1000 kilo og opp til og med 8-tonneren.

I tillegg har de fått levert fire Kubota beltedumpere, Giant minilaster, Ausa hjuldumper og Hyundai beltegraver. En av Kubota-graverne er bygget om til "jernbanemaskin".

- Vi er én av få, kanskje eneste, rene utleieselskap som har jernbanemaskin til utleie, sier Sæter. Maskinen ble anskaffet etter henvendelser fra flere jernbanefirmaer som ønsket å leie en slik maskin. Jernbanemaskinen er påmontert understell fra Rosenqvist.

Felles for alle maskinene er at de er levert av Hymax AS.

- Vi er veldig fornøyd med å ha Ekspert Maskinutleie som kunde. Sæter tør å prøve nye maskiner og er en god referansekunde, sier Frode Andersen, distriktsselger hos Hymax. Flere av maskinene i utleieparken til Ekspert Maskinutleie er maskiner som er de første levert i Norge.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094