23948sdkhjf

Nordmenn på maskinshow i Sør-Korea

Maskiner, pyroeffekter og lyd – tre viktige ingredienser for et vellykket show

I mange år har Hyundai Heavy Industries arrangert VIP-tur for kunder og forhandlere fra hele verden. I år reiste en liten delegasjon med nordmenn til andre siden av jorden for å se på anleggsmaskiner.

Etter 24 timer på reise ankom en litt sliten gruppe nordmenn byen Busan, syd i Sør-Korea. Her var de kun noen få kilometer fra byen Ulsan - byen hvor Hyundai Heavy Industries er etablert med blant annet et av verdens største skipsverft.

Byen blir ofte omtalt som Hyundai-byen. Her bor mange av innbyggerne i leiligheter bygget av Hyundai, det samme gjelder skoler, hoteller, butikker etc.

Sammen med deltakere fra 12 andre nasjoner var den norske gruppen invitert til å delta på "2011 VIP Korea Tour European Customers & Dealers". Fra Norge deltok representanter fra de to Hyundai-importørene, Hymax AS og Avitec AS, og kunder av disse.

Etter en guidet tur på skipsverftet og en gjennomgang av en av produksjonslinjene for anleggsmaskiner, var det maskinshow ved Hyundais dele- og servicesenter i Eumseong. Her ble flesteparten av modellene vist frem, alt fra to-tonns beltegraverne og oppover, hjulgravere, hjullastere og det hele ble presentert til heftige rytmer og pyroeffekter.

I tillegg til de "gule" maskinene dukket det opp personbiler, varebiler og lastebiler - alle med Hyundai-logo i fronten. Her var det noe for enhver smak.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094