23948sdkhjf

Scoopram ST18:: Atlas Copco lanserer 18-tonns laste maskin

Den nye underjordiske lasteren, Scooptram ST18, forventes å bli den mest produktive LHD i markedet.

Atlas Copco har nylig lansert en ny underjordisk laster med 18-tonns kapasitet til store operasjoner innen anlegg og gruvedrift.

Se skrytevideo fra Atlas Copco nederst på siden.

God match

Scooptram ST18 er konstruert til å matche Atlas Copcos minetruck MT6020 med 60-tonns kapasitet. Denne modellen vil gjøre Atlas Copco's spekter av lastere for underjordisk drift komplett, heter det i en pressemelding. I tillegg har ST18 og MT6020 flere felles deler og komponenter i kontrollsystemet, noe som skal redusere kostnadene for eierne.

Unikt design

Skuffen og det unike designet med variabel hydralikkpumpe skal sørge for sikker og effektiv utførelse av lasteoperasjonen.

Atlas Copco Rig Control System, som overvåker, støtter og kontrollerer alle sider av operasjonen, skal også sørge for god penetrering ved lasting, vesentlig mindre belastning og slitasje på utstyret, samt en raskere og mer effektiv lasteprosess, i følge Atlas Copco.

Ekstra benplass

Operatøren sitter i en romslig FOPS/ROPS godkjent hytte med air condition system og ekstra plass til bena takket være Atlas Copco's footbox.

Sikt bakover er gjort mulig ved hjelp at en skrånende utforming av maskinens bakdel og kort ramme.

Sikkerhetssystemer

Scooptram ST18 har automatisk test av bremser, beskyttelsesvern, 3-punkt tilgangssystem, nødstyring, sikkerhetslåser, låssystem til bom, brannslukningssystem, beskyttelsesprogram for maskinsystemet m.m. I tillegg kan maskinen leveres for halv-autonom drift eller med fjernkontroll.

Slitasjedempende tiltak

Automatisk bomdemping og frikobling av clutch øker maskinens levetid og reduserer spill fra lasteskuffen. Automatisk antispinn reduserer dekkslitasje og drivstofforbruk. Likeledes skal mykstopp på bom, skuffe og styring redusere den generelle slitasjen på maskinen.

Utvidet servicetilbud

ST18 leveres med flere av Atlas Copcos serviceprodukter som vil bidra til problemfri drift. Ett eksempel er RigScan, et avansert revisjonsverktøy som tilbyr sanntid maskintilstand og ytelsesevne. Et annet eksempel er The Remote Monitoring System som gjør produksjon og vedlikeholdsdata synlig gjennom et brukervennlig webbasert program.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047