23948sdkhjf

Anleggsgruppen AS:: Demodag hos Anleggsgruppen

Viste frem og demonstrerte knuse- og sorteringsverk for stein, betong og asfalt utenfor kontordøra.

Anleggsgruppen AS inviterte nylig entreprenører til demodag ved selskapets hovedkontor på Lierstranda, ikke langt fra Drammen sentrum. Selskapet som blant annet er forhandler av utstyr fra Rotar, Chicago Pneumatic og Snowek, er også forhandler av knuse- og sikteverk fra den østeriske produsenten Rubble Master.

Areal til demoområde hadde daglig leder i Anleggsgruppen Per Gunnar Holmgren, fått låne av naboen. Her er et stort forretningsbygg er under etablering og det er mye masse som håndteres på området.

Bra besøk

På demofeltet hadde Holmgren plassert ut knuseren RM 80 GO og sikteverket HS 3500 i linje for å knuse og sortere stein og fyllmasse, og knuseren RM 100 GO og stacker (transportbånd) Anaconda for knusing av asfalt. Til å mate knuserne fikk Anleggsgruppen hjelp av maskiner fra entreprenørselskapet Walan Maskin AS.

– Det er moro å kunne vise frem og demonstrere maskinene på denne måten, og vi har hatt bra med besøk i dag, sier Holmgren. Han forteller at de besøkende har vært en blanding av eksisterende kunder og entreprenører som er interessert i å se nærmere på maskinene fra Rubble Master.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078