23948sdkhjf

Øveraasen hos Felleskjøpet

Felleskjøpet Agri SA og Øveraasen AS har inngått samarbeidsavtale om salg av Øveraasen snøploger til traktormarkedet.

Øveraasen AS har de siste 20 årene satset stort på omsetning av brøyteutstyr til flyplasser over hele verden. Selskapet har opparbeidet seg en høy markedsandel i denne bransjen og er ledende på kunnskap i dette området. Nå ønsker Øveraasen å videreføre denne kunnskapen som er opparbeidet fra flyplassområdet tilbake til veivedlikehold. I følge selskapet har begrepet «Sort uten salt» vært er et sentralt begrep i prosessen i og med at saltmengden i bruk på vei etter hvert skal reduseres betydelig.

«Felleskjøpet Agri SA skal ivareta omsetningen av Øveraasen snøbrøyteutstyr til traktormarkedet. Det er en trend i tiden at kommunale brøyteroder blir satt vekk fra kommunal drift over til privat drift. Disse rodene blir i økende grad brøytet med traktor. Etter hvert som traktorene får bedre førerkomfort, blir større og sterkere og hastigheten øker, egner traktorer seg også bedre til snørydding av vei enn tidligere. Felleskjøpet Agri SA har et landsdekkende nettverk av salg- og servicepunkter og er derfor en naturlig samarbeidspartner å velge for Øveraasen AS», heter det i en melding fra Øveraasen.

Produktene som inngår i samarbeidet vil være rettet mot den profesjonelle bruker, deriblant plogen Odin. Odin 275 er en nyutviklet elementplog som er beregnet til bruk på traktor og kan utstyres med slapseskjær som dekker hele bredden av plogen, uavhengig av svingposisjon.

Øveraasen vil selv dekke salget av snøbrøyteutstyr til lastebilbransjen, noe de også har gjort tidligere.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047